android
  #1  
Old 02-10-2007, 09:41 PM
jesuslover037 jesuslover037 is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 1
Default Connection Problems

Hey,

I have had a Creative Zen Vision: M for about 6 months now and, though I love it, I am beginning to get fed up with it. A few days ago I began to get the "Rebuilding" icon on the player. Now, whenever I try to connect the player to my computer, the computer will not recognize it. I've tried using the CD that came with the player several times on several different computers, but with no success. I've managed to install the player as an MTP player, and in Windows Device Manager it is listed as "Creative Zen Vision: M", but when I try to launch the Creative Explorer it says the player is not connected, though it very clearly is. I have tried all kinds of USB ports, so there is NOTHING wrong with my connection. Also, when I try to sync files in Windows Media Player 10(on Service Pack 2) it says, "Windows Media Player does not detect a portable device. Connect your portable device, and then try again." This is getting very annoying. I have tried reloading the firmware, tried the "fixup" program, and have done nearly everything under the sun. Please, is there anything else I can do? Creative Support doesn't seem to be any help, and I need my 1000 tracks I have on the player backed up in case the device fails altogether. Any help would be greatly appreciated.
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 09:06 AM.