android
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 01-29-2017, 08:45 PM
jkj1962 jkj1962 is offline
Member
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 382
Default Zune Software/ZuneHD/Windows 10 networking

So, I got a new laptop with Windows 10 (previous one was Windows 7) and needed to sync up my Zunes, a 120 and an HD64. Zune software installed fine. I did a "reverse sync" from the 120 because it had all of my collection on it. That went fine, it associated with the new laptop. I had to wipe the HD64 because it wasn't properly recognized, of course, because it was still only associated with the old laptop. As I was waiting for it to sync, I was surfing the internet, and found that I couldn't. My WiFi wouldn't connect properly. I tried several things, but kept the sync going the whole time.

Finally, I decided to reboot. I stopped the sync and closed the Zune software. My internet connection came back. I opened the software, started the sync, and lost internet access again. I was able to reproduce this several times.

I'm still not sure what's going on and why the HD would mess up the networking, but it did.

Just a random observation for anyone using a Zune with Windows 10.
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 11:14 AM.