android
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 03-08-2015, 10:49 AM
LoneWolf LoneWolf is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2015
Location: The Desert
Posts: 3
Default Older Firmware Needed PLEASE!

After updating the firmware on my ZVW I can no longer see anything on the player after I plug it into my home stereo system (with a 2 channel, stereo, audio only cable, not the supplied A/V cable!). Sadly I failed to write down what version came in my player... Does anyone know where I can find older versions (any versions older than the 1.10.01 that I have installed now) or do any of you have a copy that you'd be willing to share with me? Thank You.

Edit: I just found version 1.01.02 but haven't had a chance to install it. The description with it said it had various "enhancements" which might mean it won't fix the problem I'm having? If anyone knows of even older versions I'd still love a link or assistance getting a copy. Thanks!

Edit #2: Loaded that older firmware as an "upgrade" (over the newer version without formatting) and still the same issue with the "video transferring" making the screen go blank when plugged into my home stereo system.

Last edited by LoneWolf; 03-08-2015 at 01:13 PM.
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 01:49 PM.