android
  #1  
Old 06-21-2014, 11:34 AM
Mikeysan Mikeysan is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 2
Default Google Play Will Not Register (for Firmware 4.43)

I recently had my Z2 RMA'd and I received a different device that had been wiped. I installed the newest Firmware (4.43) from Cowon's website and formatted with FAT32 as suggested on this website.

I have installed google play (Jenny777 thread), but I cannot sign in to my google account. I have tried all of the things suggested in other threads on this and other forums with no success (permissions, froyo in browser, etc). I do not believe this question has been addressed for the newest Firmware so if you have experienced this and have figured it out, I would greatly appreciate any help.

Thanks,
Michael
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

  #2  
Old 06-22-2014, 04:45 AM
skip252 skip252 is offline
Administrator
 
Join Date: Dec 2007
Location: Chicago
Posts: 5,351
Default

You could try with the older firmware. If google play loads with that then the zip by Jenny777 is outdated.

I've had something similar happen with a couple of versions of CM Mod on other android devices. The GAPPs version had to be updated before the full google services were available again. Interested members of the CM Mod community did it for those devices. I don't know who would do if for the Z2. Maybe if you reported it to Cowon they could look into posting an updated version.
Reply With Quote

Reply

Tags
cowon, google play, z2

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 04:05 AM.