android
  #1  
Old 01-09-2007, 04:21 AM
dogman dogman is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 3
Default new T30

hello everyone.

i've just got a new T30 1G player. its my first mp3 player actually.

having a bit of a problem, so i'm obviously doing something wrong.

first up i found that when i connected the player to the pc i kept getting the message about it not being recognized. so i ended up using a different cable than the one that came with the player. this is better although i still get that message sometimes.

i'll go to the sync tab on the wmp and hit 'start sync'.
every track gets to around 85% then i get an error message: ERROR the l/0 operation has been aborted because of either a thread exit or an application request.
i 've looked at the manual a few times and i seem to be doing everything right?

thanks

Last edited by dogman; 01-09-2007 at 04:48 AM. Reason: new information
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

  #2  
Old 01-09-2007, 04:52 AM
dogman dogman is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 3
Default

also, i just tried to upgrade the firmware to 1.71, i had 1.70. i follow all the instructions right up to disconnecting the player from pc, however on the screen it mentions 'no firmware'.
Reply With Quote

  #3  
Old 01-12-2007, 01:47 PM
gorcorps's Avatar
gorcorps gorcorps is offline
Member
 
Join Date: Dec 2006
Location: Golden, Colorado, USA
Posts: 383
Default

Just making sure... you are on xp with service pack 2 correct? Have you tried different ports?
__________________
There's no such thing as a stupid question, but there sure are a lot of inquisitive idiots...

My Deviant Art page - they make great wallpapers
Reply With Quote

  #4  
Old 01-12-2007, 06:09 PM
dogman dogman is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 3
Default

yes i do have xp sp2. when you say ports do you mean the plugs i put the usb cable in? [very technical!]
Reply With Quote

  #5  
Old 01-23-2007, 12:31 AM
gorcorps's Avatar
gorcorps gorcorps is offline
Member
 
Join Date: Dec 2006
Location: Golden, Colorado, USA
Posts: 383
Default

Yeah I mean the usb cable ports you plug into that are on your computer. Some get dirty and don't work right, so it's always good to try different ports and cables to make sure it isn't those.
__________________
There's no such thing as a stupid question, but there sure are a lot of inquisitive idiots...

My Deviant Art page - they make great wallpapers
Reply With Quote

Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 11:26 AM.