Prev Previous Post   Next Post Next
Old 12-27-2013, 09:30 AM
The DarkSide's Avatar
The DarkSide The DarkSide is offline
Ultra Senior Member
Join Date: Feb 2008
Location: Qns Vlg, NYC
Posts: 16,285
Thumbs down No AAC Playback on ClipZip with STOCK FIRMWARE?

I tried to put 128kbps AAC files, converted with Sony MediaGo, onto my stock FW CZ. The first time the files wouldn't show in the library, but the space on the player was allocated to "files" which didn't show up. This was in MSC mode.

The second time (after wiping the files on the player) I used MTP mode to transfer 5 AAC files to the CZ. They showed up in the library, the album art was perfect. I hit "PLAY" and the CZ would just cycle through the songs & play nothing.

Now, I'm wondering, does the CZ actually still have issues with AAC? Or is there an issue when using MediaGo? I'm looking to just keep the stock FW on board, since this player is only for working out. My goal is small size & decent SQ - and 128kbps AAC is what I'd prefer to use.

Hopefully you guys have an answer, or can link me to a SanDisk forums thread addressing the issue I'm having.
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT -5. The time now is 07:14 AM.