android
  #1  
Old 01-16-2013, 08:51 AM
johnston21 johnston21 is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2008
Location: Canada
Posts: 44
Default Foxlo Mini-Sub

Looking forward to receiving the Foxlo today (pre-ordered 11/1). Plan to match it up with my Foxl Plats. I also have the JayBird Apt-X transmitter and use it for audio (slight delay with Vid) from my Z1060.

Will provide some feedback once tested.

p.s. Saw a recent review on Amazon...otherwise, most everything else written so far is from Jan 2012.
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

  #2  
Old 01-16-2013, 10:41 AM
epithetless's Avatar
epithetless epithetless is offline
Ultra Senior Member
 
Join Date: Jul 2007
Location: Boston, Mass
Posts: 1,617
Default

The FoxLO has been on my radar since it was announced over a year ago. I actually have it on my "Christmas" list (my family is rarely able to get together at the end of December, so we delay our major gift-giving until we're all available...in this instance, that means early February(!)), so perhaps I'll get to try it soon as well. Thanks for the heads up on the Amazon review. Looks promising, although I'm disappointed SoundMatters omitted the USB-device charging port from the final production model.
__________________
Rockbox Themes:
Sansa Fuze: XL Fuzed // Sansa Clip/Clip+: Cliplined
Reply With Quote

  #3  
Old 01-16-2013, 11:27 AM
johnston21 johnston21 is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2008
Location: Canada
Posts: 44
Default

Got it. Sounds great and matches (really) well sound-wise with my Foxl Plat (only tried with cable atm, bluetooth will have to wait).

The Power switch (on my unit) appears flakey and requires it to be jiggled when already depressed (seen visually with the blue LED going on and off). Emailed Soundmatters and Audio Basics, and got replies from both within minutes. Will try some contact cleaner, otherwise likely have to RMA. It's still early in the initial distribution for others to have also found the same...

...and yes, it is too bad that the USB mini charging port was excluded (would have been most convenient)...

Update: 021813
RMA'd the sub once the dealer received his 2'nd batch of inventory. Early indications (due to the lack of feedback with others having the same) are that this was a one-off issue. Will follow-up when I receive the replacement.
Note: I'm very happy with the mini-sub.

Update: 022813
Must have been a one-off, as the replacement does not experience the above issue. Hurray!

Last edited by johnston21; 02-28-2013 at 08:27 PM.
Reply With Quote

Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 08:39 PM.