Go Back   abi>>forums > MP3 Players By Brand > Cowon iAudio > Cowon J3

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 11-16-2013, 03:16 PM
drgeff drgeff is offline
Junior Member
Join Date: Nov 2013
Posts: 2
Default J3 volume control button is changing the track but not the volume

unexpectedly the radio came on the other day while I was working out. Then the volume adjust button on the side strangely turned into a track selector button. When I try to change the volume it moves to the next track forward or backwards and there is no way to adjust the volume which luckily was set at 34 so it is at a decent level. PLEASE HELP!!!
Here is what I tried:
1. reset using the little hole in the back
2. tried the restore default settings
3 submitted a ticket to cowon (told to send it in but its not under warranty anymore I suspect as it has been a few years).

1. Is there a way to fix this
2. if not, is there a work-around i.e. another way to adjust volume?

I have the lastest firmware 2.29 and it was updated way before this happened

Thank you!!!

this is my third cowon I had two X5 stop working. I am thinking of going with a different brand but would love to not have to do so.
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

Old 11-20-2013, 02:14 AM
drgeff drgeff is offline
Junior Member
Join Date: Nov 2013
Posts: 2
Default issue resolved.

thanks, this issue is now resolved.
Reply With Quote

Old 08-19-2015, 11:34 AM
limathy limathy is offline
Junior Member
Join Date: Aug 2015
Posts: 1

HI sorry to resurrect an old thread, I finally found my J3 and am having the same problem, was wondering if anyone knew how to fix this?
Reply With Quote


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT -5. The time now is 01:29 PM.