android
  #1  
Old 12-27-2012, 08:23 AM
markshan markshan is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2012
Posts: 3
Default Clip+ "settings" menu disappeared

I got my daughter a Clip+ for Christmas. Initially, everything was fine, but after she played it for a while, she told me she accidentally went into "demo mode" (this again is her story, I can't find anything about demo mode on here). Now, from the main menu, it will go to all of the functions (music, voice, etc.), but the "settings" have completely disappeared. She also states that the device is refreshing the music randomly during playback, and that her playlist disappears afterwards. Thanks in advance for any help you can provide.
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

  #2  
Old 12-27-2012, 08:25 AM
markshan markshan is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2012
Posts: 3
Default

Forgot to mention, I used the Sansa updater to get the latest firmware (but can't tell you which version that is because I can't get into settings).
Reply With Quote

  #3  
Old 12-27-2012, 09:38 AM
markshan markshan is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2012
Posts: 3
Default

I don't know what happened or why, but I manually flashed the firmware and the issue seems to be resolved.
Reply With Quote

Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 01:41 AM.