android
  #1  
Old 11-16-2012, 02:43 PM
jawnn jawnn is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2012
Posts: 7
Help Fuze wiped, and back again; Virus?

I down loaded two audio books from the library yesterday. When I got home nothing would play, all my audio books were stuck, and I thought it was a virus, in the one library computer that I down load to. So I rebooted to the factory settings.
Then there was a new icon; a red flag that reads ‘SD Radio’ when I clicked on it, everything was wiped clean, no software at all. I could not even turn off the power.
So I packed it away, to be asking questions today. But when I dug it out and flipped the on switch everything was ok and working. My audio books were still there. But that RED Flag is still there also, and I don’t dare touch it again.
I presume it is for an HD radio add-on.

Can anyone tell me what happened? Did I get a virus? I really do not know which model my Fuze is, it was the newest thing two years ago, with video and four gigabytes r.a.m.
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

  #2  
Old 11-16-2012, 02:47 PM
saratoga saratoga is offline
Rockbox Developer / Moderator
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 3,602
Default

Its not possible to get a virus on your mp3 player if thats what you are asking.
__________________
Interested in Google's Summer of Code ? PM me.
Reply With Quote

  #3  
Old 11-16-2012, 03:09 PM
jawnn jawnn is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2012
Posts: 7
Default

Is it possible to get rid of that red flag?
Reply With Quote

Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 03:22 PM.