android
  #441  
Old 07-10-2012, 10:43 AM
WalkGood's Avatar
WalkGood WalkGood is offline
Moderator
 
Join Date: Aug 2006
Location: FL
Posts: 12,579
Default

Quote:
Originally Posted by soundjunky View Post
... only thing left I like to know is how to boot in original fw again ...
Hold << while booting it up, I'd recommend to read the manual as well.
__________________
WalkGood,
Ramón

abi >> | Forum Rules | Glossary | Why Rockbox | FLAC or MP3? | irc
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

  #442  
Old 07-20-2012, 06:03 PM
marko93's Avatar
marko93 marko93 is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2012
Posts: 31
Default

The select button suddenly stopped working with Rockbox, booted the OF and it works fine. Anyone ever had that problem? Bit of a deal breaker at the moment for me.
Reply With Quote

  #443  
Old 07-20-2012, 07:45 PM
Tapeworm's Avatar
Tapeworm Tapeworm is offline
Member
 
Join Date: Jun 2008
Location: California, the Granola State
Posts: 481
Default

Quote:
Originally Posted by marko93 View Post
The select button suddenly stopped working with Rockbox, booted the OF and it works fine. Anyone ever had that problem? Bit of a deal breaker at the moment for me.
Try re-installing Rockbox?
Reply With Quote

  #444  
Old 07-21-2012, 12:23 PM
marko93's Avatar
marko93 marko93 is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2012
Posts: 31
Default

Quote:
Originally Posted by Tapeworm View Post
Try re-installing Rockbox?
Did a few days ago, worked then went back to not working
Reply With Quote

  #445  
Old 07-21-2012, 12:43 PM
WalkGood's Avatar
WalkGood WalkGood is offline
Moderator
 
Join Date: Aug 2006
Location: FL
Posts: 12,579
Default

Quote:
Originally Posted by marko93 View Post
Did a few days ago, worked then went back to not working
Have you tried other builds? Which build did you install?
__________________
WalkGood,
Ramón

abi >> | Forum Rules | Glossary | Why Rockbox | FLAC or MP3? | irc
Reply With Quote

  #446  
Old 07-22-2012, 06:26 PM
saratoga saratoga is offline
Rockbox Developer / Moderator
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 3,617
Default

I think i figured out why the Clip and Fuze players sometimes get stuck at the panic screen and need to wait for the battery to drain to reboot. I've committed a fix, but I have no way to test it, so if anyone gets stuck unable to reboot with a build from today onward, please let me know.
__________________
Interested in Google's Summer of Code ? PM me.
Reply With Quote

  #447  
Old 07-24-2012, 11:51 AM
marko93's Avatar
marko93 marko93 is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2012
Posts: 31
Default

Quote:
Originally Posted by WalkGood View Post
Have you tried other builds? Which build did you install?
Ehm, whatever one is on the Rockbox website tbh, any suggestions for a build to use?

I thought I was enjoying the the Stock Firmware but I'm really starting to hate it now
Reply With Quote

  #448  
Old 07-26-2012, 09:24 AM
felinoel felinoel is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2012
Posts: 7
Default

Will this work for the Clip Zip 1.1?

I figure they may have put in new features blocking the current process of adding Rockbox.

Last edited by felinoel; 07-26-2012 at 09:36 AM.
Reply With Quote

  #449  
Old 07-26-2012, 09:54 AM
WalkGood's Avatar
WalkGood WalkGood is offline
Moderator
 
Join Date: Aug 2006
Location: FL
Posts: 12,579
Default

Quote:
Originally Posted by felinoel View Post
Will this work for the Clip Zip 1.1?

I figure they may have put in new features blocking the current process of adding Rockbox.
Works fine, your question was answered here.
__________________
WalkGood,
Ramón

abi >> | Forum Rules | Glossary | Why Rockbox | FLAC or MP3? | irc
Reply With Quote

  #450  
Old 07-26-2012, 10:17 AM
felinoel felinoel is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2012
Posts: 7
Default

Quote:
Originally Posted by WalkGood View Post
Works fine, your question was answered here.
Yeah, I saw this thread after I made that one and figured it might be better to post it here.
Reply With Quote

  #451  
Old 07-26-2012, 11:20 AM
FreeZ5's Avatar
FreeZ5 FreeZ5 is offline
Ultra Senior Member
 
Join Date: Nov 2006
Location: Niagara Region, Ontario, Canada
Posts: 2,507
Default

Quote:
Originally Posted by felinoel View Post
Will this work for the Clip Zip 1.1?
For those who have not read the other thread, there is no such thing as a Clip Zip version 1.1. felinoel mis-interpreted 1.1" (ie 1.1 inches) as a version number.

Steve
__________________
Everybody should own at least one Sansa Clip family player. Except maybe the Sport.
Reply With Quote

  #452  
Old 07-26-2012, 11:58 AM
felinoel felinoel is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2012
Posts: 7
Default

Quote:
Originally Posted by FreeZ5 View Post
For those who have not read the other thread, there is no such thing as a Clip Zip version 1.1. felinoel mis-interpreted 1.1" (ie 1.1 inches) as a version number.

Steve
Nah, he just overlooked the quotation mark.
Reply With Quote

  #453  
Old 07-26-2012, 12:19 PM
WalkGood's Avatar
WalkGood WalkGood is offline
Moderator
 
Join Date: Aug 2006
Location: FL
Posts: 12,579
Default

Quote:
Originally Posted by felinoel View Post
Nah, he just overlooked the quotation mark.
The symbol stands for inches when used behind a number, "quotes takes two."
__________________
WalkGood,
Ramón

abi >> | Forum Rules | Glossary | Why Rockbox | FLAC or MP3? | irc
Reply With Quote

  #454  
Old 07-27-2012, 11:36 AM
Jeanc Jeanc is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2012
Posts: 14
Default

So far this is a succes story. I bought a clip zip 8gb for use with rockbox. The OF could not handle my brandnew samsung 32gb cat 10 sdhc (as expected) so half an hour later rockbox was on it, following the instructions in this post. First I tried the rockbox utility but that would give 'this program stopped working' in win 7.
Figured out how to make a playlist from internal and external drive together which took some trying but I have that now playing, some 5000 'songs'.

Happy camper now, great work, thanks.
Reply With Quote

  #455  
Old 08-01-2012, 01:01 PM
okiru880 okiru880 is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 15
Default

Quote:
Originally Posted by Jeanc View Post
...The OF could not handle my brandnew samsung 32gb cat 10 sdhc (as expected)
The latest OF now supports it (1.20?)
- I use the same card as you.
Reply With Quote

  #456  
Old 08-01-2012, 04:45 PM
WalkGood's Avatar
WalkGood WalkGood is offline
Moderator
 
Join Date: Aug 2006
Location: FL
Posts: 12,579
Default

Quote:
Originally Posted by okiru880 View Post
The latest OF now supports it (1.20?)
- I use the same card as you.
Unfortunately the OF doesn’t hold a candle next to rockbox
__________________
WalkGood,
Ramón

abi >> | Forum Rules | Glossary | Why Rockbox | FLAC or MP3? | irc
Reply With Quote

  #457  
Old 08-01-2012, 07:06 PM
Mikerman Mikerman is offline
Ultra Senior Member
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 2,487
Default

Quote:
Originally Posted by WalkGood View Post
Unfortunately the OF doesn’t hold a candle next to rockbox
It all depends on what one wants and needs.

I enjoy Rockbox (I'm a lots of pockets sorta guy), but find it interesting that some people just find Rockbox too complex. I think the information-full default screen can scare some people off (even if you tell them that they can download and apply an alternate theme, which I think some people see as yet another complication). And let's not even get into actually getting people to even glance through the user manual . . . .
Reply With Quote

  #458  
Old 08-01-2012, 07:25 PM
WalkGood's Avatar
WalkGood WalkGood is offline
Moderator
 
Join Date: Aug 2006
Location: FL
Posts: 12,579
Default

You do know that this is the "Sticky: Rockbox: Clip Zip" thread, so who gives a **** about the OF in here Let those that have different wants and needs post into the the regular zip thread
__________________
WalkGood,
Ramón

abi >> | Forum Rules | Glossary | Why Rockbox | FLAC or MP3? | irc
Reply With Quote

  #459  
Old 08-02-2012, 02:28 PM
Mikerman Mikerman is offline
Ultra Senior Member
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 2,487
Default

Quote:
Originally Posted by WalkGood View Post
You do know that this is the "Sticky: Rockbox: Clip Zip" thread, so who gives a **** about the OF in here Let those that have different wants and needs post into the the regular zip thread
Just responding to your post about it, bud.
Reply With Quote

  #460  
Old 08-02-2012, 02:34 PM
Marvin the Martian's Avatar
Marvin the Martian Marvin the Martian is offline
Ultra Senior Member
 
Join Date: Oct 2008
Location: east central NY state
Posts: 10,602
Default

Quote:
Originally Posted by Mikerman View Post
It all depends on what one wants and needs.

I enjoy Rockbox
Did you ever finally install it on any of your various Clips?
__________________
iPod Touch 5G 32GB, Touch 4G 32GB, Clip Sport 8GB. Rockbox-> Clip Zip 4GB, iPod Nano 2G 4GB, iPod 5.5G 80GB
2012 Nexus 7 32GB, Asus MeMoPad 8 16+64GB, LG Optimus G Pro, Nokia Lumia 900 and Lumia 520
Reply With Quote

Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 11:49 AM.