android
  #1  
Old 08-05-2011, 07:10 AM
macky macky is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 12
Default Problem with WMA tags on R0

Just got my R0 and loaded it with some WMA music (not lossless).

WMA tags are not being picked up, so I have to browse music manually by folder which is annoying.

I checked with MP3TAG and the tags are embedded correctly in the files.

Any ideas?

P.S. The firmware version is 1.19 which came pre-loaded
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

  #2  
Old 08-05-2011, 07:36 AM
lebellium's Avatar
lebellium lebellium is offline
Samsung Moderator
 
Join Date: Sep 2007
Location: Paris
Posts: 3,599
Default

The R0 supports WMA tags (song title, artist, album, genre and tracks order)
Only album art is not officially supported.

Please update manually the library in the settings. If the problem still occurs, upload one song and give me the link in PM so that I can investigate.

BTW, fw 1.19 is dangerous, please upgrade to official version 1.25 or modded version 2.00
__________________
I'm French^^ *GenerationMP3 Samsung Moderator*
Reply With Quote

  #3  
Old 08-05-2011, 08:35 AM
macky macky is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 12
Default

Thanks for the warning, I'm on 1.25 now.

By default it was in MTP, but once I switched to MSC I could do the manual update.

Although it didn't make any difference to the tags.

One think I noticed was the tags appear in mp3tag but not in the properties under windows explorer, so maybe the tags are screwed up somehow.

I'll start from scratch with one file and see how I get on.
Reply With Quote

Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 09:09 PM.