android
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 06-29-2011, 02:26 PM
rnrd rnrd is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 4
Default Libusb and Tcctool

Hi

I am trying to un-brick my iaudio7. I think I am doing things OK since I have managed to power my I audio7 normally through the tutorial I found here.

However, I can't transfer any music in it because my Iaudio7 appears as a random device in my control pannel on windows. When I am trying to copy files, I am asked to format the device.

I think this comes from a problem I had to overpass at that step. See the red line below.

Quote:
  • Select "No, not at this time" to the question about connecting to Windows Update.
  • Click "Next" to continue.
  • Select "Install from a list or specific location (Advanced)"
  • Click "Next" to continue
  • Select "Search for the best driver in these locations"
  • Unselect "Search removable media"
  • Browse to the tcctool folderand select the tcctool-driver-win32 folder.
  • Click the "Next" Button
  • Here I am asked about Libusb.. missing. I am asked to browse my hard disk to find it, just as the step before for Tcctool
  • You should get a Window that States "Please wait while the Wizard installs the software (TCC7801 usb-boot mode).
  • Click "Finish"
it looks like I am missing this file my tcctool folder or somewhere and this leads to an unrecognized system file device by Windows when plugging in my Iaudio (this is my interpretation)

Could you please help?

Many thanks in advance
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 08:45 AM.