android
Go Back   abi>>forums > MP3 Players By Brand > Cowon iAudio > Cowon S9

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 06-28-2011, 10:36 PM
richteratmosphere's Avatar
richteratmosphere richteratmosphere is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 73
Default Problem safely disconnecting S9 using Windows 7

I just upgraded from Windows XP 32-bit to Windows 7 64-bit. When I plugged in my S9 for the first time, Windows 7 appeared to recognize the S9 correctly. When I safely disconnect the S9 using Windows 7, Windows 7 says that the device was safely disconnected and can be removed; however, the S9 screen still says that the device is connected. When I used XP and safely disconnected, the S9 screen message would switch over to saying that the device was disconnected.

Does anyone know what's going on here and have a suggestion to fix this issue? In the meantime, I plan on just turning off the computer before I remove the S9 USB cable from the computer just to be sure.

I know the S9 is an old device now, but I'm hoping someone has an answer for this or someone using Windows 7 and an S9 could comment on whether or not the S9 recognizes that it's disconnected.

Thank you for your input.
__________________
Cowon S9 32GB
Sansa Clip+ 8GB with 16 GB Kingston microsdhc card
Koss KSC75
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 12:13 PM.