android
  #1  
Old 04-05-2008, 12:17 AM
Da Mista Da Mista is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 3
Default voip on an archos.

they have WIFI they have a browser they audio in and audio out so is there a hack out there or is Archos thinking of implementing it? This options is the only thing holding me back from upgrading from my gmini 402. Also why haven't they done something as simple as FM?

p.s. I'm new to the forum (not to the site) so if this has been talked about to great length I apologies. Its just that this seems like an obvious move for Archos or hackers.
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

  #2  
Old 03-29-2011, 06:24 PM
JacksonBinelli JacksonBinelli is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 1
Default

I know I'm late to the party, but I've got an old Archos, and when I looked at the prices on what they call 'Voip Phones' I about had a heart attack, so I'm going to dive in and try and hack voip onto it.

I vaguely recall seeing something about this, a year or two back, so I've been searching and this is what I've found if anyone else is interested:

Cnet article

I'll try and keep updates coming on my progress. Most of the hacks seem to involve installing linux first, so we'll see if that's the best route or not.
Reply With Quote

Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 12:59 AM.