Old 05-01-2011, 09:45 AM
abducted abducted is offline
Junior Member
Join Date: May 2010
Posts: 7
Default q1 not recognizing tags

I have a used q1 with 1.34FR firmware.
The problem is that it doesn't recognize the ID3 tags.
My files are perfectly tagged but on the q1
they are displayed as "unknown artist, unknown album" etc ...
(After file trandfer, when I disconnect the Q1 from PC, it is displaying "updating library"
so the tags should be recognized and displayed correctly but they're not!)
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

Old 05-01-2011, 09:53 AM
lebellium's Avatar
lebellium lebellium is offline
Samsung Moderator
Join Date: Sep 2007
Location: Paris
Posts: 3,660

Turn it into UMS and then you'll get a new setting to update manually the library. I think that will work.

If you are French (1.34FR....), you can read here instead:

edit: oh and please tell me in what format your music files are encoded? just in case...
I'm French^^ *GenerationMP3 Samsung Moderator*

Last edited by lebellium; 05-01-2011 at 10:36 AM.
Reply With Quote

Old 05-05-2011, 02:27 PM
abducted abducted is offline
Junior Member
Join Date: May 2010
Posts: 7

thanks lebellium !
Yes I'm French and I used the tutorial on
So now it has the korean firmware and it's fine. And yes there is
the new option to update manually.
All the tags from mp3 and wma files are displayed on the q1 !
Reply With Quote


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT -5. The time now is 06:09 AM.