android
  #1  
Old 12-16-2010, 07:51 AM
lear01 lear01 is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 1
Default Can't see Zen Mozaic content in Windows Explorer

Hello. I have a Creative Zen Mozaic mp3 player. Although these are MTP I have been using drag and drop to add/remove content in Windows Explorer for a year or so. Haven't needed to add/remove content for a couple of months but when I tried yesterday, although the device is present in Explorer, the content is not. I've updated the firmware but nothing has changed. I've seen in other threads that sometimes when the device cannot be found a driver update can resolve the problem. Also updating WMP10 to WMP11 works apparently. But I can see the device, not the content (music files, photos etc) so haven't updated the driver yet. Also haven't updated WMP as I don't use it as my media player. Device Manager seems to show everything is ok. Here are some screen shots to further explain my problem. Before I make any adjustments to my computer I'd appreciate some advice. Thanks for any help you can give me.
Attached Images
File Type: jpg 001.jpg (45.5 KB, 4 views)
File Type: jpg 002.jpg (43.9 KB, 4 views)
File Type: jpg 003.jpg (31.1 KB, 4 views)
File Type: jpg 004.jpg (31.7 KB, 4 views)
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 06:25 AM.