android
  #1  
Old 10-11-2010, 02:17 AM
Broodbeleg Broodbeleg is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2010
Location: The Netherlands
Posts: 97
Default Change language of software

Guys,

Since I've updated my software to 4.7 it's all Dutch now. Normally I wouldn't mind, but its awfully translated. Does anyone know how to change it back?

Cheers!
Broodbeleg
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

  #2  
Old 03-18-2011, 09:17 AM
goldengel goldengel is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 1
Default

Same situation here
Reply With Quote

  #3  
Old 03-18-2011, 12:47 PM
McGyyver McGyyver is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2011
Location: Switzerland
Posts: 86
Default

didn't change for me, but i registered it with an account located in the USA. But before this, have you tried to change it in the settings?
Reply With Quote

  #4  
Old 03-18-2011, 12:56 PM
Charge Charge is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 9
Default

Delete all language packs for the Software, besides English, these are situated in the main Zune install folder.
__________________
Into Motion, Out of Notion

ZuneHD User
Forum Member
England, UK
Reply With Quote

Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 03:44 PM.