android
Go Back   abi>>forums > MP3 Players By Brand > Creative > Zen Xtra / Touch

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 10-05-2010, 11:06 AM
kullyrai kullyrai is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 8
Default Winamp does not detect Creative Zen Xtra correctly- RESOLVED Winamp 5.6

Hi all,

Player: Creative Zen Xtra 60GB (DAP-HD0011)
Firmware: 2.xxx (the MTP/P4S one)

System:
Windows XP - SP3
WMP 11
Winamp 5.58

I am currently having what seems to be a software/driver issue with my work laptop (details listed above), and trying to use winamp to sync/play songs directly off my Zen Xtra

I can use WMP or Songbird to sync songs on to the Zen, but Winamp seems to no longer detect it properly. When it is first connected, Winamp seems to detect the player, but then in the media library everything comes up blank, and as zero duration songs.
I have attached a screenshot of what it looks like.

I have tried re-installing WMP11, Winamp, installed MTP porting kit in an attempt to get this working reliably, but no success so far. sometimes the player is picked up correctly in winamp, but that only seems to happen once in a blue moon. Have not tried re-installing Windows, but as this is a work laptop i do not have that option


Now, i also have a PC at home with almost identical set-up in terms of software, and that has no problems with Winamp detecting the player and streaming the songs off it directly.

Has anyone seen this issue before, and do they know what normally resolves it?


thanks in advance!
Kully
Attached Images
File Type: jpg Winamp-creative zen.jpg (46.3 KB, 7 views)

Last edited by kullyrai; 12-31-2010 at 08:15 AM. Reason: issue not resolved with latest version of winamp (v5.601)
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 12:08 AM.