android
Go Back   abi>>forums > MP3 Players By Brand > Cowon iAudio > Cowon J3

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 08-16-2010, 08:44 AM
Jonatello Jonatello is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 13
Default (frozen colors and snow) same "defect" on replacement as my first J3??

(i decided to make this it's own thread, as the other thread and title is of a different scope)

after waiting almost a month for my replacement, this device is actually doing the same/very-similar thing my previous one had to be sent back for.

if i try to access my music or pictures (either via "music"/"pictures" or "browser") it goes into a frozen mess of colored bars and snow, either turning itself right off immediately or needing a reset to turn off.

i can do a few tedious things on it, like play hunter, use radio, or switch between the 2 icon-based menu styles (if i try to switch to the list style, the same disaster happens). video section says "No Files" even though there are actually 4 or 5 working video files in there. when browsing the files and folders via windows explorer, i confirmed that the music, pictures, etc all still work...if only it didn't crash when i tried to browse to them.

i don't know if this is related or just a red herring but this time it seemed to start when i downgraded from 2.21 to 2.10. After 2.10 successfully installed, it shut itself off, when i turned it back on, i got that colorful snow disaster immediately. when i upgraded back to 2.21, i got to the point i'm at now, where i can see my desktop and use some features.

when it happened to my last player, 2.10 was the newest version, it's what i was running, and (like this time with 2.10), i couldn't even reach my desktop before the revolt.

when Cowon received it, they concluded (or at least told me) it was a defective screen. i'm beginning to second-guess that, or absolutely dumbfounded that i got 2 defective screens in a row?

(the last thing i want to do is pay more $ to send it to Cali for another month, only to have it happen once again...hoping there's another solution)
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 10:51 AM.