android
  #1  
Old 06-18-2010, 08:48 AM
spectre spectre is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2010
Posts: 40
Default order of tracks not showing up properly

I've been trying to resolve an issue I'm having with certain albums I'm putting on my J3. The tracks are not showing up in album order on the J3 menus. I'm wondering if this is a simple tag problem or a glitch in the J3 firmware. It happens sporadically.

Thanks for the help.

EDIT: it seems to only be happening with .wma files

Last edited by spectre; 06-18-2010 at 09:13 AM.
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

  #2  
Old 08-17-2010, 11:19 AM
fzac fzac is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 3
Default

I have the same problem but only for WMA format.

I use MediaMonkey 3.2.2.1300 to edit my ID3 tags.
If the songs are in MP3 format then it's OK.
If I use Creative Media Source 5 to edit the ID3 tag and even with WMA files it's OK too.

it's seem to append only when I edit the WMA ID3 tags witch MediaMonkey.

But I don't think it's a MediaMonkey bugs because when I look the order of the song in other multimedia program (like Windows Media Player 11) the order is right.

I thing it's a bug in the way the J3 look the #track in the ID3 Tags of WMA song files.

TO REPRODUCE THIS BUG:
Install MediaMonkey
Take a album where the song are all in WMA format.
Change one of the ID3 tag field (Example, the title of the album).
Upload the album in the J3 and you will see that the order is not right anymore.

anybody found a solution for that ?
Reply With Quote

Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 07:16 AM.