android
  #1  
Old 11-12-2012, 10:39 AM
snoking snoking is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2012
Posts: 4
Default Cowon J3 shutting down after playing one song

I am new here as well as the owner of my first mp3 player at the age of 79...so I'm not at all savvy to this technology!

My problem: I have a new Cowon J3 and, apparently it's not programmed correctly. After turning it on it only plays one song and then shuts down or turns off. I would like for it to play all the songs by a given artist consecutively.

Can/would someone/anyone please give me the step-by-step instructions as to what I have to do in order to accomplish this?

Thank you.
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

  #2  
Old 11-14-2012, 11:27 AM
snoking snoking is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2012
Posts: 4
Default

No one willing to help?
Reply With Quote

  #3  
Old 11-14-2012, 04:17 PM
kp-j3's Avatar
kp-j3 kp-j3 is offline
Member
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 299
Default

Quote:
Originally Posted by snoking View Post
No one willing to help?
Lots of views. I'm assuming no one's experienced this issue. I know I haven't with my j3s. There wasn't really any programming involved.
__________________
Daily drivers - Cowon J3 32GB/64GB microSD, Sennheiser hd202s
Others - Cowon D2+ 8GB, Iaudio 7 8 & 16GB, Sandisk m260, Samsung yp-r0 8GB, SGP 5.0
Reply With Quote

  #4  
Old 11-15-2012, 09:28 AM
snoking snoking is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2012
Posts: 4
Default

kp-j3, thanks for the response.
Reply With Quote

  #5  
Old 11-16-2012, 04:52 PM
kp-j3's Avatar
kp-j3 kp-j3 is offline
Member
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 299
Default

Have you tried the J3 forum over at iaudiophile.net?

http://iaudiophile.net/forums/forumdisplay.php?f=104
__________________
Daily drivers - Cowon J3 32GB/64GB microSD, Sennheiser hd202s
Others - Cowon D2+ 8GB, Iaudio 7 8 & 16GB, Sandisk m260, Samsung yp-r0 8GB, SGP 5.0
Reply With Quote

  #6  
Old 11-23-2012, 01:13 PM
snoking snoking is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2012
Posts: 4
Default

Sorry I haven't answered sooner...too many irons in the fire! No, I haven't and thanks, once again, for the response!

John
Reply With Quote

  #7  
Old 11-28-2012, 07:37 PM
thangdoan thangdoan is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2012
Posts: 1
Default

Try to reset your OS, may it works
Reply With Quote

Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 11:30 AM.