android
Go Back   abi>>forums > MP3 Players By Brand > SanDisk Sansa > Sansa Clip / Clip+ / Clip Zip

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #21  
Old 05-11-2010, 11:25 PM
Psyh Psyh is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2010
Posts: 9
Default

I formatted the memory from windows and from the device and that solved the problem.

It solved it for a while, but now I have the same problem again.

I give up.
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

  #22  
Old 05-12-2010, 02:12 AM
doomsword doomsword is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 4
Default

I have the same problem with my Sansa Clip+ 8GB when I connect it at work. At home with 3 different PC (two Windows 7 and one Vista) no problem at all. My configuration at work is Windows XP SP3 with all MS fixes. Winamp installed but not running (checked process in the background, no agent detected). The error is always the same: "USB Device not Recognized". Sometimes (5%-10%) the device work but I can't figure the program/process that cause the error. My Sansa is updated with the latest firmware (v. 01.02.13).
If someone can point me to any tools to debug the problem I'll be happy to share the results. Thank you in advance guys

Fabio
Reply With Quote

  #23  
Old 05-12-2010, 05:42 AM
FreeZ5's Avatar
FreeZ5 FreeZ5 is offline
Ultra Senior Member
 
Join Date: Nov 2006
Location: Niagara Region, Ontario, Canada
Posts: 2,509
Default

Fabio:

This appears to be different from what Psyh is experiencing.

What version of Windows Media Player are you using at home and at work?

Steve
Reply With Quote

Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 04:04 AM.