android
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 04-20-2010, 12:30 PM
McDougal's Avatar
McDougal McDougal is offline
Ultra Senior Member
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 2,375
Default Muse artist info not syncing

Hi all,

As you may have seen before, I have had trouble with syncing the artist info (bio, pictures, etc.). But now, it seems to be only one artist that's not syncing: Muse (Before 4.5 I had their info). I have tons of artists on my ZHD and every single one of them has their artist info, except for Muse. I've tried completely removing Muse from my collection and re-syncing it, with no luck. I've tried "Forgetting Player" and "Erasing all content" with no luck. I've tried editing the metadata settings in the Zune software. I've tried reinstalling the Zune software. I've heard of ZuneConsole, but I'd prefer to have the default info instead of adding my own. I am completely clueless on why it's not syncing and have tried everything I can think of to fix it. Has anybody else had the same problem? Do any of you know how to fix it?

Thanks!

-McDougal
__________________
iPod Touch 4G 32GB; Google Nexus 7 32GB
JVC HAS600B;Pioneer SE-M390;Audio-Technica ATH-P5

Retired Devices:
Sansa Fuze 8+16GB Rockboxed
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 11:13 AM.