android
  #1  
Old 04-07-2010, 04:31 AM
DavidJ84 DavidJ84 is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 19
Default Zune HD Firmware 4.5 and ZuneConsole?

Has anyone who used ZuneConsole updated their Zune to the new firmware? I'm curious if it breaks the functionality before I upgrade mine.
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

  #2  
Old 04-07-2010, 10:07 AM
turdbogls turdbogls is offline
Member
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 119
Default

WTF is zuneconsole??
Reply With Quote

  #3  
Old 04-07-2010, 10:09 AM
Xiamhighx Xiamhighx is offline
Member
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 157
Default

Quote:
Originally Posted by turdbogls View Post
WTF is zuneconsole??
http://tinyurl.com/ycbldwt
Reply With Quote

  #4  
Old 04-07-2010, 10:57 AM
lem7's Avatar
lem7 lem7 is offline
Senior Member
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 502
Default

Zuneconsole only puts pictures on the song so probably it won't ruin the functionality... But ill give zuneconsole a try and report back...
Reply With Quote

  #5  
Old 04-07-2010, 01:31 PM
Machiventa's Avatar
Machiventa Machiventa is offline
Moderator
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 886
Default

lol xiam
__________________
DILLA BANGED MY WIFE
Reply With Quote

Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 01:12 PM.