android
  #1  
Old 03-01-2010, 08:07 PM
DaveMac-MS DaveMac-MS is offline
Buddy
 
Join Date: Jun 2006
Location: Kirkland, WA
Posts: 1,482
Default Facebook app is LIVE

... knock yourselves out folks!

Cheers, Dave.
__________________
Please don't PM me - instead send an email!
Follow me on Twitter (@DaveMacMS)!
If you're a member of the Zune Social - friend me (AussieDaveMS)!
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

  #2  
Old 03-01-2010, 08:08 PM
cmbtking cmbtking is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 54
Default

nothin is showin up for me on device or software yet
Reply With Quote

  #3  
Old 03-01-2010, 08:08 PM
gamersat678 gamersat678 is offline
Member
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 157
Default

Lol might have to check this app out (Don't use fb but I'll take a look)!

Edit: Not showing up but I'll just wait a couple more minutes. It might appear.
__________________
Have: Zune HD 16gb
Broken: Sansa e130, Creative Zen Plus, 2x Centon Muvox, Zune, Iriver e150
Reply With Quote

  #4  
Old 03-01-2010, 08:10 PM
Curiouss's Avatar
Curiouss Curiouss is offline
Ultra Senior Member
 
Join Date: Sep 2009
Location: Vancouver, Canada
Posts: 1,196
Default

finally LOL. is it the same as the ipod touch fb app?
__________________
gg
Reply With Quote

  #5  
Old 03-01-2010, 08:10 PM
DaveMac-MS DaveMac-MS is offline
Buddy
 
Join Date: Jun 2006
Location: Kirkland, WA
Posts: 1,482
Default

Quote:
Originally Posted by cmbtking View Post
nothin is showin up for me on device or software yet
It might take a little while to propagate around the various server farms. I know it was showing up when I was proxied into China before it showed up here in Redmond.

Cheers, Dave.
__________________
Please don't PM me - instead send an email!
Follow me on Twitter (@DaveMacMS)!
If you're a member of the Zune Social - friend me (AussieDaveMS)!
Reply With Quote

  #6  
Old 03-01-2010, 08:11 PM
cmbtking cmbtking is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 54
Default

Quote:
Originally Posted by DaveMac-MS View Post
It might take a little while to propagate around the various server farms. I know it was showing up when I was proxied into China before it showed up here in Redmond.

Cheers, Dave.
alright that's what i figured after i saw the time you posted lmao...didn't pay attention to that part
Reply With Quote

  #7  
Old 03-01-2010, 08:17 PM
dcoaster dcoaster is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 20
Default

Dave, you the man! Not showing up here, though. Anyone have a direct link?
Reply With Quote

  #8  
Old 03-01-2010, 08:20 PM
gamersat678 gamersat678 is offline
Member
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 157
Default

It'll be here in seconds coaster just keep refreshing your zune software.
__________________
Have: Zune HD 16gb
Broken: Sansa e130, Creative Zen Plus, 2x Centon Muvox, Zune, Iriver e150
Reply With Quote

  #9  
Old 03-01-2010, 08:44 PM
cmbtking cmbtking is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 54
Default

just installed it....i love it...great job
Reply With Quote

  #10  
Old 03-01-2010, 08:48 PM
Olley Olley is offline
Ultra Senior Member
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 4,894
Default

Nothing showing up for me.
Reply With Quote

  #11  
Old 03-01-2010, 08:49 PM
aimran aimran is offline
Ultra Senior Member
 
Join Date: Jan 2010
Location: Houston, TX
Posts: 1,944
Default

Thanks you!!! Wasn't expecting this today.
Reply With Quote

  #12  
Old 03-01-2010, 08:50 PM
Re-Vision Re-Vision is offline
Banned
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 214
Default

Quote:
Originally Posted by DaveMac-MS View Post
It might take a little while to propagate around the various server farms. I know it was showing up when I was proxied into China before it showed up here in Redmond.

Cheers, Dave.
Why is it always like that with Apps on Zune Marketplace, forgive me for my lack of understanding.
Reply With Quote

  #13  
Old 03-01-2010, 08:53 PM
Nemesis135n Nemesis135n is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 66
Default

Ya I got it! but my stuff like update won't load! Shake to reload is cool.

Last edited by Nemesis135n; 03-01-2010 at 08:59 PM.
Reply With Quote

  #14  
Old 03-01-2010, 08:53 PM
weedalin's Avatar
weedalin weedalin is offline
Senior Member
 
Join Date: Oct 2009
Location: In my house
Posts: 652
Default

Quote:
Originally Posted by Re-Vision View Post
Why is it always like that with Apps on Zune Marketplace, forgive me for my lack of understanding.
That's what most software developers usually do; they roll out (release something steadily).
I have a number of guesses as to why, but I don't want to say them since they're probably wrong.
Reply With Quote

  #15  
Old 03-01-2010, 08:59 PM
dcoaster dcoaster is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 20
Default

I'm getting a media usage rights error when I try to download. Any ideas guys?
Reply With Quote

  #16  
Old 03-01-2010, 09:00 PM
jeffnles1 jeffnles1 is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 58
Default

Quote:
Originally Posted by Re-Vision View Post
Why is it always like that with Apps on Zune Marketplace, forgive me for my lack of understanding.
Most likely CDN. Sometimes takes a while to replicate to all the servers across the network.
Reply With Quote

  #17  
Old 03-01-2010, 09:01 PM
cmbtking cmbtking is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 54
Default

Quote:
Originally Posted by Nemesis135n View Post
Ya I got it! but my stuff like update won't load! Shake to reload is cool.
yeah i'm having this problem too...nothing is actually working...lol
Reply With Quote

  #18  
Old 03-01-2010, 09:02 PM
Nemesis135n Nemesis135n is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 66
Default

Quote:
Originally Posted by cmbtking View Post
yeah i'm having this problem too...nothing is actually working...lol
Ya only my notifications work and like updating my status does not work. Pictures load fast and interface appears good.
Reply With Quote

  #19  
Old 03-01-2010, 09:03 PM
Olley Olley is offline
Ultra Senior Member
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 4,894
Default

How odd that the facebook app shows up on the 1st of March! It's almost as if they had a deadline to meet.

Now tell me when the next set of apps is expected, Dave.
Reply With Quote

  #20  
Old 03-01-2010, 09:06 PM
cmbtking cmbtking is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 54
Default

Quote:
Originally Posted by Nemesis135n View Post
Ya only my notifications work and like updating my status does not work. Pictures load fast and interface appears good.
yeah same with me...the notifications work perfectly and i love that...but status updating and friends statuses aren't working at all...kinda weird...

oh and for those wondering...there is no chat feature...unless im missing it
Reply With Quote

Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 02:20 AM.