android
  #1  
Old 12-12-2006, 02:48 PM
feelThebeat feelThebeat is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 1
Default iAudio U3 Firmware problems

I had some problems when I was going to upgrade my firmware to my iAudio U3 , whish resulted in that I have formated my U3 so its completly empty. Now I just wonder what firmware I should use or must get to make It work again and where I can find it, I have alraedy tried with firmware: 1.21 and 1.13.(but they are only updates)

I just want the firmware that came with when you bought it, the basic stuff.

Or, do I have to do something more to get the player to work? Help will be very appreciated. Thank you.
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

  #2  
Old 12-12-2006, 02:54 PM
dfkt's Avatar
dfkt dfkt is offline
Moderator
 
Join Date: May 2006
Location: Vienna, Austria
Posts: 15,330
Default

Since you already posted this thread on iAudiophile, better wait for an answer there - there aren't many U3 users here...
__________________
Please don't PM me with questions that can be answered in a forum thread. Don't be an idiot.
My Gear and Reviews | My RMAA Tests | IRC: #anythingbutipod on Freenode | Last.fm | Album Art Exchange | Rockbox | Replaygain
Reply With Quote

Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 01:31 PM.