android
  #1  
Old 01-28-2010, 07:16 PM
Alterah Alterah is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 17
Default Claw Dynamic Playlist and Icon Issue.

Ok, I am having some problems with Claw's dynamic playlists. I have a folder that has 164 songs in it. I add this folder to my favorites. I count the number of songs in favorites. There are 164 songs in the favorites list. So, then I go to Claw's dynamic playlists and create a new one. I select fill from fave. Only 109 songs show up in the playlist. Does anyone know why this is happening? All my settings don't seem like they would effect this.

Another issue I am having is regarding Claw's UI and the Aero Ultimate UI. I have both installed. Claw's UI has a Utilities icon on it. I'd really like to add this to the Aero Ultimate desktop (which I like better). However, when I go to create a custom icon for the Utilities icon, I have no idea which source file to use?

Thank you for any help you can provide.
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

  #2  
Old 01-28-2010, 09:42 PM
Claw Claw is offline
Cowon S9 Developer
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 498
Default

Two possibilities:
1 - Your favorites has duplicate tracks and Dupes are disabled in your playlist.
2 - Missing tracks do not have all tags filled in. Album, Artist, and Title all have to be available in order for a track to be added to a dynamic playlist.

Quote:
Originally Posted by Alterah View Post
Ok, I am having some problems with Claw's dynamic playlists. I have a folder that has 164 songs in it. I add this folder to my favorites. I count the number of songs in favorites. There are 164 songs in the favorites list. So, then I go to Claw's dynamic playlists and create a new one. I select fill from fave. Only 109 songs show up in the playlist. Does anyone know why this is happening? All my settings don't seem like they would effect this.
Reply With Quote

  #3  
Old 01-28-2010, 09:55 PM
Alterah Alterah is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 17
Default

Ok, thank you. I've tried it with both Duplicates selected and not, same thing. Therefore, it must be option number 2. Thanks for the reply. I will spend some time in Mp3Tag
Reply With Quote

Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 06:51 PM.