android
  #1  
Old 01-24-2010, 12:47 AM
ultrauber's Avatar
ultrauber ultrauber is offline
Senior Member
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 516
Default distorted video audio

Can anyone confirm this bug? In the new firmware, all of my videos have the audio slightly distorted, like there's an echo of whatever is said (it's more prominent on vocals). They played fine in the old firmware. These are .avi with mpeg-4 video and 256k mp3 audio. Encoded by handbrake 0.9.3.

edit: even after downgrading, they're messed up. which is weird, they used to play fine. And they are perfect on my computer. Should I re-encode or what?
__________________
Cowon S9 32GB > HiFiMan RE0 (RIP) | Sansa Clip+ 16GB (Rockbox) > Soundmagic PL20
If you have problems, try MSC mode, then google.com

Last edited by ultrauber; 01-24-2010 at 12:54 AM.
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

  #2  
Old 01-28-2010, 04:35 PM
Xerosin Xerosin is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 1
Default

I've recently updated my firmware as well, but I don't have any errors as to what you are describing.

The response/load speed has increased and makes writing stuff on the notepad pretty interesting (plus smooth transition).
Reply With Quote

Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 08:40 PM.