android
  #21  
Old 12-23-2009, 06:03 PM
Testament Testament is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 14
Default

Hi, Does anyone have a nice Custom Pack Icon that they could share..?

P.S How do I Install Icons that are downloaded off the web.

Thanks

Last edited by Testament; 12-23-2009 at 06:11 PM.
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

  #22  
Old 01-03-2010, 01:40 PM
Joseph9307 Joseph9307 is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 2
Default Someone please help!

Hello everyone, I've had my Cowon S9 for a while, but I never really found any good UCIs to use (Claw didn't appeal to me, even though I still think it's pretty cool lol).

Anyway, over the summer, I think I tried the Aero Ultimate UCI (not the G2), and I think I set a password. I think that it slowed down my system a bit, so I removed the Aero Ultimate UCI, and reverted to the original settings.

However, after coming back to this site, I saw the Dark Evolution Music UCI and the Aero Ultimate G2, and I knew I had to get them.

Here's the problem: I never deleted my password when I downloaded the original Aero Ultimate UCI in the summer. Now, after downloading the Aero Ultimate G2, it asks me for a password!

I didn't think this would be a problem, since I thought removing the original Aero Ultimate UCI would also delete my settings.

Can anyone please help me?! Is there a way to restore the Aero Ultimate UCI to "factory settings," as in, without ant passwords set?

I was really looking forward to using Aero Ultimate G2. Any help would be appreciated! Thank you.
Reply With Quote

  #23  
Old 01-03-2010, 04:48 PM
Soapy Soapy is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 19
Default

Joseph9307,
Try this: Go to system/flashui/sol folder and delete au_main.sol file.
Reply With Quote

  #24  
Old 01-15-2010, 05:05 PM
Technex's Avatar
Technex Technex is offline
Member
 
Join Date: Jun 2009
Location: Berkshire, UK.
Posts: 253
Default

Hi guys,

How can you make the background brighter in this theme? It seems to darken the background image.
__________________
Cowon S9 16GB Ultimate PMP! | Ex player (Samsung P3)
Audio-Technica ATH-A900's | MEElectronics M6 Clear IEM's

Stop the loudness war - Turn Me Up!
Reply With Quote

  #25  
Old 01-18-2010, 07:59 PM
lumaom lumaom is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 11
Default Where's my AU g2?

I installed Aero Ultimate G2 on my Cowon S9 and everything was working perfectly until I shut the device off. After I turned on I tried to input my passwords but they were rejected every time, even the secondary one. Now I'm stuck and I have no idea how to delete them or restoring. Please help!
Reply With Quote

  #26  
Old 01-18-2010, 08:09 PM
lumaom lumaom is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 11
Default Problem solved...but it's not over yet!

Quote:
Originally Posted by lumaom View Post
I installed Aero Ultimate G2 on my Cowon S9 and everything was working perfectly until I shut the device off. After I turned on I tried to input my passwords but they were rejected every time, even the secondary one. Now I'm stuck and I have no idea how to delete them or restoring. Please help!
I got the answer from Soapy! Thank you! One more thing now....I place the icons on the desktop but some of them (calendar, clock) do not response to the touch. Any suggestion? Thanks in advance!
Reply With Quote

  #27  
Old 01-18-2010, 08:17 PM
ultrauber's Avatar
ultrauber ultrauber is offline
Senior Member
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 516
Default

in my experience the mini calendar and mini clock don't do anything when touched - they just chiil. the big block changes color when touched. Are you using the little or the big widgets?
__________________
Cowon S9 32GB > HiFiMan RE0 (RIP) | Sansa Clip+ 16GB (Rockbox) > Soundmagic PL20
If you have problems, try MSC mode, then google.com
Reply With Quote

  #28  
Old 01-19-2010, 04:30 PM
lumaom lumaom is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 11
Default widgets question

Quote:
Originally Posted by ultrauber View Post
in my experience the mini calendar and mini clock don't do anything when touched - they just chiil. the big block changes color when touched. Are you using the little or the big widgets?
I'm using the small ones. I guess you are correct. Those little things don't do nothing but overall I'm very happy with AU G2. Thank you!
Reply With Quote

  #29  
Old 01-22-2010, 04:58 PM
wezc wezc is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2010
Location: Switzerland
Posts: 1
Unhappy Problem with my password

I borrowed my Cowon S9 a colleague and he has made password for 9 dot .. . Now I have deleted the menu and reloaded on the Cowon S9 but the password is always there.

How can I resetting everything? Or only the passwort !

Please help me I want to return the Ultimate Aero Design G2 ..

Thanks for write back

wezc
Reply With Quote

  #30  
Old 01-23-2010, 01:44 PM
Drakonian Drakonian is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 14
Default

Quote:
Originally Posted by Soapy View Post
Joseph9307,
Try this: Go to system/flashui/sol folder and delete au_main.sol file.

i think this should work
__________________
Cowon S9 32GB + Samsung K5 4GB + X-mini Max 2
Fonts for The S9
Cowon S9 Wallpaper Pack 1.rar Pack 2.rar
Reply With Quote

  #31  
Old 02-06-2010, 11:08 PM
lumaom lumaom is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 11
Default Where's the original cowon's theme?

Quote:
Originally Posted by FDX View Post
You can still go back to Cowon's default theme.

For example if you install AU as 2nd mainmenu, you can still go to the 1st stock mainmenu and the 3rd one. Just go to the 'switch UCI' button and choose the mainmenu you want to run.
I installed AU G2 and now my original Cowon theme is gone and I can't open the Flash Games that I placed in the System/Flash UI folder. I don't know how to assign AU to the 2nd mainmenu and keep the original in the 1st one. Please help! Thank you.
Reply With Quote

  #32  
Old 04-05-2010, 08:03 PM
kasennpoz kasennpoz is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 5
Default

sorry to disturb you guys but how to remove an icon from the desktop???
Reply With Quote

  #33  
Old 04-08-2010, 11:23 AM
Mimzy Mimzy is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2010
Location: London
Posts: 2
Default

I struggled with this too, but once you know its easy.
Press edit desktop, you should get a black tool bar thing with arrows pointing left, and right and a cross in the middle. Drag the icon you don't want to the cross and hold it there, it should disappear (fingers crossed). I hope this helps.
Reply With Quote

  #34  
Old 04-09-2010, 06:59 PM
kasennpoz kasennpoz is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 5
Default

thanks for your answer
but today i've got a new problem: my desktop is on travel mode and the black stripe with commands disapeared...
please help me
Reply With Quote

  #35  
Old 04-10-2010, 06:23 AM
Mimzy Mimzy is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2010
Location: London
Posts: 2
Default

Eeeek sorry I'can't help you there ;S
Reply With Quote

  #36  
Old 04-10-2010, 12:17 PM
Mark01 Mark01 is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 12
Default

Quote:
but today i've got a new problem: my desktop is on travel mode and the black stripe with commands disapeared...
please help me
Take your finger and place it on the bottom most part of your screen and drag up.The black stripe with commands should come up.
Reply With Quote

  #37  
Old 04-10-2010, 11:57 PM
RoloJam RoloJam is offline
Member
 
Join Date: Jul 2009
Location: Katy TX
Posts: 172
Default

Noobies: you might not be aware of this, but there is a user's guide with detailed instructions on how to use AU G2.

http://iaudiophile.net/forums/showth...348#post267348

There's a lot of stuff, including slide gestures and hidden locations to tap. Hope this helps.
Reply With Quote

  #38  
Old 04-12-2010, 12:34 AM
kasennpoz kasennpoz is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 5
Default

thanks guys for your answers and for the link
i also found an answer on youtube
Reply With Quote

  #39  
Old 07-13-2010, 02:05 AM
danthelongman danthelongman is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2010
Posts: 5
Default

Hey Guys...

I would like to echo what Technex said... Is it possible to brighten the background wallpaper on the desktop? I find it too dark for any display of colourful wallpapers... Then How am I to showoff the wonders of the Cowon S9 AMOLED screen??? :P
Reply With Quote

  #40  
Old 10-24-2010, 06:58 PM
TDI.77 TDI.77 is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 9
Default

G2 loads well on J3 and looks great, great job FDX.
Reply With Quote

Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 01:06 PM.