android
  #1  
Old 10-28-2009, 12:12 AM
mattbatt's Avatar
mattbatt mattbatt is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2007
Location: Orlando FL
Posts: 55
Default Sleep function not working?

Every once and a while I'll listen to my Clip+ as I'm dozing off I turn on the sleep function to 10 minutes and even the hold funcion then clip it to my night stand. Somenights it works and others it stays on all night.
The first couple of times I chalked it up to user error (me) but then I started paying attention.
Has anyone else noticed this issue?
__________________
Sandisk Sansa Clip+ 4GB
Sandisk Sansa e260 4GB
iRiver T30 1gB MSD
Zune 30GB (white-unfortunately)
Sennheiser CX300 and CXL400 lanyard headphones
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

  #2  
Old 10-28-2009, 12:47 PM
Sansae260noob's Avatar
Sansae260noob Sansae260noob is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 77
Default

I haven't but I can test it over the next couple of days and tell you what I find out. I have used it Once and it worked, but other than that I haven't used it.
__________________
Favorite artist currently: Girl Talk
Favorite album currently: Girl Talk-All Day
Players: Sansa clip+ -once was lost but know found, Sansa e260-Screen cracked.
Stay Salty, Sansae260noob
Reply With Quote

  #3  
Old 10-28-2009, 03:07 PM
JK98 JK98 is offline
Ultra Senior Member
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 3,984
Default

I imagine the hold function may disable the sleep function. Try the sleep function without the hold enabled.
Reply With Quote

  #4  
Old 10-28-2009, 05:45 PM
Sansae260noob's Avatar
Sansae260noob Sansae260noob is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 77
Default

Quote:
Originally Posted by JK98 View Post
I imagine the hold function may disable the sleep function. Try the sleep function without the hold enabled.
I tried with the hold switch both on and off, and they both worked for me.

Quote:
Originally Posted by mattbatt View Post
Every once and a while I'll listen to my Clip+ as I'm dozing off I turn on the sleep function to 10 minutes and even the hold funcion then clip it to my night stand. Somenights it works and others it stays on all night.
The first couple of times I chalked it up to user error (me) but then I started paying attention.
Has anyone else noticed this issue?
I do not know what is wrong with your player. I can't think of any reason for it not working other than maybe you are forgetting to turn it on each time, because after you use it, it turns off. That is all I can think of, mine works just fine.
__________________
Favorite artist currently: Girl Talk
Favorite album currently: Girl Talk-All Day
Players: Sansa clip+ -once was lost but know found, Sansa e260-Screen cracked.
Stay Salty, Sansae260noob
Reply With Quote

  #5  
Old 10-30-2009, 12:02 PM
mattbatt's Avatar
mattbatt mattbatt is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2007
Location: Orlando FL
Posts: 55
Default

yep I'll chalk it up to "sleep button pressing" then. Thanks guys
__________________
Sandisk Sansa Clip+ 4GB
Sandisk Sansa e260 4GB
iRiver T30 1gB MSD
Zune 30GB (white-unfortunately)
Sennheiser CX300 and CXL400 lanyard headphones
Reply With Quote

  #6  
Old 01-29-2012, 11:15 AM
magnumrp magnumrp is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 1
Default sleep function malfunction on Clip +

Dear Sir or Madam,

I have also experienced the sleep function not working on the Clip + that I bought from Craigslist.

My thought is also that perhaps the LOCK aka HOLD function prevents the SLEEP from working but that would seem unlikely since it doesn;t even do that with the regular Clip (which I had been using since about 2009).
Reply With Quote

Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 11:51 AM.