android
  #1  
Old 10-18-2009, 12:38 PM
Kooldeelocks Kooldeelocks is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 3
Default Q2 can't start after formatting to NTFS

Previosly it was in FAT32 format and i formatted it into NTFS cause i want to transfer bigger files then 4gigs.But sadly after i formatted it it hangs.I reset then hold the ON button and it hangs at the 'Q2' logo now.No matter how many times i try

And worse is it doesnt even shows in the My Computer or in the device manager!

Anyone knows how to fix this?And I just bought it
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

  #2  
Old 10-18-2009, 01:02 PM
shinobi00 shinobi00 is offline
Member
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 274
Default

ugh......... Dude your f'ed. I doubt the q2 could even read ntfs. You should have left it fat 32. What do you have over 2 gigs anyways?

Here are some other bricks, and i'm sure samsung isn't any different.
http://www.justanswer.com/questions/...-format-doesnt
http://www.anythingbutipod.com/forum...ad.php?t=45059

Contact samsung.

Last edited by shinobi00; 10-18-2009 at 08:17 PM.
Reply With Quote

  #3  
Old 10-18-2009, 07:20 PM
Kooldeelocks Kooldeelocks is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 3
Default

ahhh....i was trying to transfer a part of my music songs from my pc that was just like 5gigs or something.

-_-

edited:
So i called the Samsung center.They didn't even know about the NTFS or FAT32 i was telling.duhh~ Guess the customer service wasnt that techie enough.Guess have to find any chinese shop that can do something with my mp3 for now -_-

Last edited by Kooldeelocks; 10-18-2009 at 08:25 PM.
Reply With Quote

  #4  
Old 11-30-2010, 10:09 AM
Van.Hallgate Van.Hallgate is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2008
Location: Poland
Posts: 4
Unhappy

I have got the same problem - my player is dead right now, because of ntfs format. Meaby someone can say something about that? Some help will be appreciate.
Reply With Quote

  #5  
Old 11-30-2010, 10:17 AM
Marvin the Martian's Avatar
Marvin the Martian Marvin the Martian is offline
Ultra Senior Member
 
Join Date: Oct 2008
Location: east central NY state
Posts: 10,602
Default

Quote:
Originally Posted by Van.Hallgate View Post
I have got the same problem - my player is dead right now, because of ntfs format. Meaby someone can say something about that? Some help will be appreciate.
Try to reformat as FAT32?
__________________
iPod Touch 5G 32GB, Touch 4G 32GB, Clip Sport 8GB. Rockbox-> Clip Zip 4GB, iPod Nano 2G 4GB, iPod 5.5G 80GB
2012 Nexus 7 32GB, Asus MeMoPad 8 16+64GB, LG Optimus G Pro, Nokia Lumia 900 and Lumia 520
Reply With Quote

  #6  
Old 11-30-2010, 04:44 PM
Van.Hallgate Van.Hallgate is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2008
Location: Poland
Posts: 4
Default

Can't do this, because there is no connection with my PC. That's really annoing. ;/ I formated the Q2, normally PC shows me a hard drive (as always), but after disconnecting my player, there just nothing, only Q2 logo all the time, I reset my player, then try to connect it back to my PC, but nothing works for me (again only Q2 logo). This sucks.
I really care about stuff like that, and now this... Thats dissapointing. Any moresolutions meaby?
Reply With Quote

  #7  
Old 11-30-2010, 04:49 PM
lebellium's Avatar
lebellium lebellium is offline
Samsung Moderator
 
Join Date: Sep 2007
Location: Paris
Posts: 3,599
Default

You can't do anything.
The recovery tool of the after-sales service is required
__________________
I'm French^^ *GenerationMP3 Samsung Moderator*
Reply With Quote

  #8  
Old 11-30-2010, 04:53 PM
Van.Hallgate Van.Hallgate is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2008
Location: Poland
Posts: 4
Default

Quote:
Originally Posted by lebellium View Post
The recovery tool of the after-sales service is required


You mean - contact with the support, is the only way? I'm mean authorised repair service?

Thanks anyway for Your quickly answer.
Reply With Quote

  #9  
Old 11-30-2010, 05:02 PM
lebellium's Avatar
lebellium lebellium is offline
Samsung Moderator
 
Join Date: Sep 2007
Location: Paris
Posts: 3,599
Default

Yes,
If the Q2 is not recognized by the PC anymore (neither in "my computer" nor in the device manager), you can't do anything yourself.

You have to send back your Q2 to the after-sales service center of Samsung Poland.
__________________
I'm French^^ *GenerationMP3 Samsung Moderator*
Reply With Quote

Reply

Tags
samsung q2

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 11:02 AM.