android
  #1  
Old 10-13-2009, 04:18 PM
gnuworldorder gnuworldorder is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 3
Default d2+ dropping the ball on mp3 id3 tag support

I just got my D2+ with f/w 2.11 and i put an album on and it plays in this order 11 12 13 14 1 2 3 ... 9 10
so i figured id append track number before it but that didnt change anything i need help because this is REALLY annoying and i dont feel like sending it back
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

  #2  
Old 10-16-2009, 08:11 AM
organdude's Avatar
organdude organdude is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2009
Location: The United States of Europe
Posts: 23
Default

Hi gnuworldorder,

I have two suggestions for you:

1. Before throwing your music files onto the D2, always check the tag info for accuracy and compatibility. (I’ve had lots of luck using the free editor Mp3tag for this.)

2. If you know that your track numbers and other info is OK, try browsing and playing back the songs from either the D2's “Artist” or “Albums” music list, with the boundary set to: “Folder”. (When I browse and select from “Tracks” for example, playback is not sequential.)

Hope this helps!

Last edited by organdude; 11-19-2009 at 07:51 AM. Reason: strange formatting
Reply With Quote

  #3  
Old 10-19-2009, 07:10 AM
jjr jjr is offline
Member
 
Join Date: May 2008
Posts: 170
Default

Cowon really needs to put some real effort into there software for ALL of the players it offers.

Cowon if your reading this I would gladly pay extra money for something that would really work and be user friendly..

My 2cents

Quote:
Originally Posted by organdude View Post
Hi gnuworldorder,

<O</OI have two suggestions for you:

1. Before throwing your music files onto the D2, always check the tag info for accuracy and compatibility. (I’ve had lots of luck using the free editor Mp3tag for this.)

<O2. If you know that your track numbers and other info is OK, try browsing and playing back the songs from either the D2's “Artist” or “Albums” music list, with the boundary set to: “Folder”. (When I browse and select from “Tracks” for example, playback is not sequential.)

Hope this helps!
Reply With Quote

Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 01:28 PM.