android
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 12-03-2006, 09:40 PM
slightlyjaded slightlyjaded is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 2
Default Weird problem with my Clix

I've had the thing for almost six months now, and have had zero problems with it... until a week or so ago.

All of a sudden, none of my subscription tracks will sync. I had Urge initially, and I thought it was yet another problem with them (I've had a few), so I dumped it. But then I tried Napster, same thing happened.

So I updated the firmware on my Clix, then I even uninstalled and reinstalled WMP11. No matter how many times I log into the service, download tracks (play the tracks on my PC just fine) the Clix won't play them, and says I need to sync it to my PC.

Finally canceled Napster, and tried Rhapsody, since I thought that would avoid WMP11 altogether.

And it's STILL happening!!!!

I can play stuff I own fine, but part of the reason I got the thing was for these subscription services, which now don't work at all.

Anybody heard of this happening, and have any idea what's up with this thing?
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 07:24 PM.