android
  #1  
Old 09-18-2009, 02:46 PM
LoveHoshi LoveHoshi is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2009
Location: ATL
Posts: 2
Default USB connection issue...please help.

I have a problem where when I plug the S9 by USB cord into my PC and plug it back out it doesn't automaically shut off like it used to and instead it says USB disconnected and doesn't do anything. To turn it back off I have to hit the reset button on the back. I tried formating my device and also tried reinstalling the firmware but this issue still continues. Another strange thing though is that even though this is a problem everything else on my S9 still works fine.
Is there any way that I can fix this issue without requesting an RMA and sending my device back?
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

  #2  
Old 09-18-2009, 02:47 PM
dfkt's Avatar
dfkt dfkt is offline
Moderator
 
Join Date: May 2006
Location: Vienna, Austria
Posts: 15,330
Default

Is it in MSC or MTP mode?
__________________
Please don't PM me with questions that can be answered in a forum thread. Don't be an idiot.
My Gear and Reviews | My RMAA Tests | IRC: #anythingbutipod on Freenode | Last.fm | Album Art Exchange | Rockbox | Replaygain
Reply With Quote

  #3  
Old 09-18-2009, 06:11 PM
LoveHoshi LoveHoshi is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2009
Location: ATL
Posts: 2
Default

MSC
Reply With Quote

Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 02:59 AM.