android
  #1  
Old 09-01-2009, 05:32 PM
DarkPotato's Avatar
DarkPotato DarkPotato is offline
Member
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 124
Help Wolfteam

Anyone play it? Add me, my Callsign is DarkPotato

Also, I was wondering if there is a program that could like.... make your computer faster so it could play the game. Wolfteam is lagging a lot on my laptop.

System Requirments

My Computer:
Acer Aspire 9410AWSMi
-Intel Core Solo Processor T1350
(1.86 GHz 533 MHz FSB, 2 MB L2 cache)

-Intel Graphics media Accelerator 950
-120GB HDD
-1GB DDR2 (support dual-channel)
-802. 1/b/g wireless LAN

any help?
__________________
Sony A728
SOON: Zune HD!!!!!!
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

  #2  
Old 09-01-2009, 05:33 PM
dfkt's Avatar
dfkt dfkt is offline
Moderator
 
Join Date: May 2006
Location: Vienna, Austria
Posts: 15,330
Default

The laptop's integrated GMA950 sucks immensely, you probably can't do anything to make the game perform better. You'd need a proper 3D GPU (Radeon or Geforce) instead. Which is unfortunately impossible to swap in a laptop.
__________________
Please don't PM me with questions that can be answered in a forum thread. Don't be an idiot.
My Gear and Reviews | My RMAA Tests | IRC: #anythingbutipod on Freenode | Last.fm | Album Art Exchange | Rockbox | Replaygain
Reply With Quote

  #3  
Old 09-01-2009, 05:42 PM
DarkPotato's Avatar
DarkPotato DarkPotato is offline
Member
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 124
Default

Quote:
Originally Posted by dfkt View Post
The laptop's integrated GMA950 sucks immensely, you probably can't do anything to make the game perform better. You'd need a proper 3D GPU (Radeon or Geforce) instead. Which is unfortunately impossible to swap in a laptop.
lol yea i x2 on the bolded part
need a new pc soon. oh well, what pc games do you play?
__________________
Sony A728
SOON: Zune HD!!!!!!
Reply With Quote

  #4  
Old 09-02-2009, 05:54 AM
dfkt's Avatar
dfkt dfkt is offline
Moderator
 
Join Date: May 2006
Location: Vienna, Austria
Posts: 15,330
Default

Heh, well that's the way to word it that's closest to the truth - my laptop has the same Intel GMA in it, I (unfortunately) know what I'm talking about.

I mostly play adventure games (Sam & Max, Monkey Island, etc), action/shooter games only when they're really breathtaking (like Bioshock, for example). On my desktop, which has a Radeon HD4870 in it...
__________________
Please don't PM me with questions that can be answered in a forum thread. Don't be an idiot.
My Gear and Reviews | My RMAA Tests | IRC: #anythingbutipod on Freenode | Last.fm | Album Art Exchange | Rockbox | Replaygain
Reply With Quote

  #5  
Old 02-23-2010, 08:59 AM
Mf1232's Avatar
Mf1232 Mf1232 is offline
Member
 
Join Date: Dec 2008
Location: Richmond, NH
Posts: 461
Default

i play Rakion, which is from Softnyx. the makers of wolfteam, you should give rakion a try and maybe ill dl wolfteam.
__________________
16gb Sony NWZ-E475m - Sony MDR-EX300 IEMs
*R.I.P.*
16gb Cowon S9, 32gb ZuneHD
Reply With Quote

Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 01:06 PM.