android
  #21  
Old 08-20-2009, 10:49 AM
Calv45 Calv45 is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 7
Default Thanks

Thanks man.
Removed it but did not see any difference in speed or fluidity

Claw UI
V2.41
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

  #22  
Old 08-20-2009, 05:29 PM
cukee cukee is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 11
Default

I been playing with the S9 for like 2 weeks now. And I totally in love with it. So I upgraded from 2.30 to 2.41 yesterday, and i'm using Claw UCI 2.33 with bigger album art . When I on music playing screen, I cannot access the new preset (reverb thing etc...). But i can access it through setting in main menu, but when i come back to music, it show undefine preset. Is it normal?
Reply With Quote

  #23  
Old 08-20-2009, 07:13 PM
Claw Claw is offline
Cowon S9 Developer
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 498
Default

You need to upgrade to new 3.35 UCI (its a patch, so install 3.34 followed by 3.35).
Reply With Quote

  #24  
Old 08-21-2009, 05:10 PM
cukee cukee is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 11
Default

Thx alot Claw. Download and installed 3.34 & 3.35 today. Everything working now
Reply With Quote

  #25  
Old 08-29-2009, 11:45 AM
scowl scowl is offline
Member
 
Join Date: Oct 2006
Location: Portland, OR
Posts: 350
Default

The reverb effects don't quite work for monophonic recordings. They simply add a monophonic reverb at all settings.

The reverb effects that the original Creative Jukebox were amazing if you listen to lots of mono recordings with headphones. You could set the reverb to "room" or "hall" and it was just you were listening to it in a room with realisticl reverberation from all directions.
Reply With Quote

  #26  
Old 08-29-2009, 12:36 PM
The DarkSide's Avatar
The DarkSide The DarkSide is offline
Ultra Senior Member
 
Join Date: Feb 2008
Location: Qns Vlg, NYC
Posts: 16,032
Default

Quote:
Originally Posted by scowl View Post
The reverb effects don't quite work for monophonic recordings. They simply add a monophonic reverb at all settings.

The reverb effects that the original Creative Jukebox were amazing if you listen to lots of mono recordings with headphones. You could set the reverb to "room" or "hall" and it was just you were listening to it in a room with realisticl reverberation from all directions.
You just hate the S9, don't you?
Reply With Quote

  #27  
Old 08-29-2009, 12:47 PM
Marvin the Martian's Avatar
Marvin the Martian Marvin the Martian is offline
Ultra Senior Member
 
Join Date: Oct 2008
Location: east central NY state
Posts: 10,602
Default

Quote:
Originally Posted by The DarkSide View Post
You just hate the S9, don't you?
I had that same thought....
__________________
iPod Touch 5G 32GB, Touch 4G 32GB, Clip Sport 8GB. Rockbox-> Clip Zip 4GB, iPod Nano 2G 4GB, iPod 5.5G 80GB
2012 Nexus 7 32GB, Asus MeMoPad 8 16+64GB, LG Optimus G Pro, Nokia Lumia 900 and Lumia 520
Reply With Quote

  #28  
Old 08-30-2009, 07:21 PM
scowl scowl is offline
Member
 
Join Date: Oct 2006
Location: Portland, OR
Posts: 350
Default

If I hated it, I wouldn't be using it.

The S9 has been a disappointment in many ways and Cowon disappointed me with this firmware update. I was expecting stereo reverb since that was a useful feature with the old Create Jukebox years ago. I'm sorry if I've hurt people's feelings my expressing my opinion. It is just an electronic toy, not someone's child.
Reply With Quote

  #29  
Old 08-31-2009, 08:36 AM
The DarkSide's Avatar
The DarkSide The DarkSide is offline
Ultra Senior Member
 
Join Date: Feb 2008
Location: Qns Vlg, NYC
Posts: 16,032
Default

Lol, I never said my feeling's were hurt, just a casual observation is all. I just hope you get your problems solved so you can finally enjoy the device.
Reply With Quote

  #30  
Old 08-31-2009, 11:03 AM
scowl scowl is offline
Member
 
Join Date: Oct 2006
Location: Portland, OR
Posts: 350
Default

They aren't really problems, just shortcomings and they haven't made the device unusable. I've never had to reset it and it has never locked up on me. My Creative Zen does that regularly (just keep skipping songs until it refuses to play anything) and Creative will never fix it. To me this is the S9's best feature. While Cowon does a terrible job with the UI and they apparently have never used other MP3 players, they have done a good job of keeping it reliable which is more than I can say for Creative.
Reply With Quote

  #31  
Old 09-09-2009, 06:52 PM
invertedskull's Avatar
invertedskull invertedskull is offline
Member
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 232
Default

Does anyone think Cowon will ever release a firmware update that lets us queue music to what is already playing?
Reply With Quote

  #32  
Old 09-09-2009, 07:00 PM
Olley Olley is offline
Ultra Senior Member
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 4,894
Default

Quote:
Originally Posted by invertedskull View Post
Does anyone think Cowon will ever release a firmware update that lets us queue music to what is already playing?
Start a poll asking how many want it. It worked for gapless playback. I'll sign up for it.
Reply With Quote

  #33  
Old 09-12-2009, 01:57 PM
scowl scowl is offline
Member
 
Join Date: Oct 2006
Location: Portland, OR
Posts: 350
Default

Quote:
Originally Posted by invertedskull View Post
Does anyone think Cowon will ever release a firmware update that lets us queue music to what is already playing?
That would make it perfect for DJing. The S9 was not made for that.
Reply With Quote

  #34  
Old 09-12-2009, 05:23 PM
RoloJam RoloJam is offline
Member
 
Join Date: Jul 2009
Location: Katy TX
Posts: 172
Default

Quote:
Originally Posted by Olley View Post
Start a poll asking how many want it. It worked for gapless playback. I'll sign up for it.
I'm in too. That is one annoying thing. I have to wait for the current album to finish then select the next one. While that isn't completely awful, the fact that it shuts down and I have to restart the device is. It would be a whole lot better if I could select the next album right before the album ends.

Right now I've set up some predetermined playlists with album playing one after the other, but I would prefer to do this on the fly.
Reply With Quote

  #35  
Old 09-21-2009, 12:16 AM
shimage shimage is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 5
Default

Back on 2.31b, my ogg vorbis files weren't gapless, but they are on this one, so thank you Cowon Also, thanks for making the browser not suck. Good job, Cowon.
Reply With Quote

  #36  
Old 09-26-2009, 05:57 AM
assimilator assimilator is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 21
Default

Quote:
Originally Posted by cukee View Post
I been playing with the S9 for like 2 weeks now. And I totally in love with it. So I upgraded from 2.30 to 2.41 yesterday, and i'm using Claw UCI 2.33 with bigger album art . When I on music playing screen, I cannot access the new preset (reverb thing etc...). But i can access it through setting in main menu, but when i come back to music, it show undefine preset. Is it normal?

I've had my eye on this baby since the rumors started and I've been monitoring the incremental upgrade progress with a very keen eye. I've taken the plunge and just ordered my S9. Should I upgrade straight to v 2.30 or v2.41 right out of the box?thanks in advance
Reply With Quote

  #37  
Old 09-26-2009, 08:30 AM
Olley Olley is offline
Ultra Senior Member
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 4,894
Default

Quote:
Originally Posted by assimilator View Post
i've had my eye on this baby since the rumors started and i've been monitoring the incremental upgrade progress with a very keen eye. I've taken the plunge and just ordered my s9. Should i upgrade straight to v 2.30 or v2.41 right out of the box?thanks in advance
2.41 a.s.a.p.!
Reply With Quote

  #38  
Old 09-27-2009, 12:07 AM
assimilator assimilator is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 21
Default

Quote:
Originally Posted by Olley View Post
2.41 a.s.a.p.!

Thx Olley. That's why I love this sight. I can't wait.
Reply With Quote

  #39  
Old 09-28-2009, 01:08 PM
Jo308 Jo308 is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 6
Default

Downloaded the files, but get error message when trying to extract them from the zip.
Reply With Quote

  #40  
Old 09-28-2009, 01:51 PM
The DarkSide's Avatar
The DarkSide The DarkSide is offline
Ultra Senior Member
 
Join Date: Feb 2008
Location: Qns Vlg, NYC
Posts: 16,032
Default

Quote:
Originally Posted by Jo308 View Post
Downloaded the files, but get error message when trying to extract them from the zip.
Re-download them, then extract directly to the "Root Directory" on the S9. Make sure it's in "MSC" mode before attempting this, as it'll give an error message if you don't.
Reply With Quote

Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 04:11 AM.