android
Go Back   abi>>forums > MP3 Players By Brand > Samsung > Samsung P2

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 02-11-2009, 04:23 AM
pocketlint pocketlint is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 3
Default Error: "The device has either stopped responding or has been disconnected"

Quick Summary:
~ Samsung P2 Red 4GB
~ Firmware US 1.20 (release date : 2007/11/07)
~ Error appears (on PC - XP Pro with WMP 11) when trying to drag and drop files - any files - directly to Music folder (My Computer\P2 \Internal Storage\Music).
~ Have not installed Samsung Music Studio Or emodio
~ Error:
"Cannot copy [filename]: "The device has stopped responding or has been disconnected"

I dont know much about this MTP / UMS business but this guy Dave (http://www.anythingbutipod.com/forum...read.php?t=495) seems to say that neither of them should preventing you from dragging and dropping.

Several other threads talk about the same problem but none have pointed to a CONVINCING solution.
Some have upgraded their firmware but to no avail. That hasnt fixed the problem.

Plus this problem seems to be common to other players such as the Sansa and the Zune !!


Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

  #2  
Old 02-11-2009, 05:57 PM
electron's Avatar
electron electron is offline
Senior Member
 
Join Date: Nov 2008
Location: I would like to know too.
Posts: 828
Default

actually, this happens to me all the time when Im transferring files from a mac to the P2... the window should give you a skip option, just push that... (btw, you can't directly transfer files from a mac to the P2, but I just a flash drive to do that, so I get that error all the time...) I think it has to do with hidden files...
__________________
The difference between genius and stupidity is that genius has its limits. - Albert Einstein
check out my P3 group here!
Thanks for making my P3 group the largest non-contest group on ABi!
Reply With Quote

  #3  
Old 06-30-2009, 05:54 PM
jona jona is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 1
Default

Check out the number of files on your P2 when you see the error.

I have the same problem and have tried everything. New firmware, new motherboard, EmoDio, windows drag & drop, different PC, different OS, UMS, MTP. No luck with any change and the repair centre can't help either.

Only common theme is I that cannot load more than 4000 files.
Reply With Quote

Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 05:30 AM.