android
  #1  
Old 01-02-2009, 12:32 AM
Fenton Beasley Fenton Beasley is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2008
Location: Australia
Posts: 22
Default Creative Zen Vision W - BRICK

I tried updating the firmware through recovery mode - I'm really regretting this now. The player was working fine and I thought I'd just upgrade the firmware to the latest version.

I have removed the old firmware version and now it won't install the latest version. I am left with a Zen Vision Brick. When I start the new version installation, I get the message, "player is not connected, please connect your player". Let me assure you this player is certainly connected.

I have tried doing a 'clean up'. I have tried rolling back to WMP10 (I heard that might help). My next reluctant step is a format... unless you can suggest anything.

Thanks
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

  #2  
Old 01-02-2009, 03:11 AM
Fenton Beasley Fenton Beasley is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2008
Location: Australia
Posts: 22
Default

Issue resolved.

I ran the Creative mp3 Player Recovery Tool and it downloaded and installed the Firmware back on to it again.

http://www.creative.com/products/mp3...ol/welcome.asp
Reply With Quote

  #3  
Old 01-02-2009, 09:27 AM
BobbyRS's Avatar
BobbyRS BobbyRS is offline
Ultra Senior Member
 
Join Date: Oct 2007
Location: USA
Posts: 6,575
Default

Nice job.... I was about to say the issue is more computer based than with the ZVW.
__________________
.
~Light travels faster than sound, which is why some people appear to be bright until they speak~

Zen FAQ
Reply With Quote

Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 04:44 PM.