android
  #21  
Old 12-24-2008, 03:45 PM
Ravagence's Avatar
Ravagence Ravagence is offline
Member
 
Join Date: Apr 2008
Location: Canada
Posts: 157
Default

Try putting the files in different places?
__________________
Cogito Ergo Sum - I think, therefore I am real

Back on the forum indefinitely
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

  #22  
Old 12-25-2008, 04:05 AM
Hypnorino's Avatar
Hypnorino Hypnorino is offline
Member
 
Join Date: Dec 2006
Location: Glorious Nation of Kazakhstan
Posts: 220
Default

I see that my method doesn't seem to work every time.
Try to do the following.

You're probably accustomed to unbricking the P2.
Get the unbricking tool here, prepare firmware v1.15 and config.dat with the text:
Code:
YP-P2
KR KR UMS
1) Put the firmware v1.15 and the config.dat file to the root directory of the P2 prior to running the unbricking tool.
2) Run the unbricking tool following the instructions in this thread. Use the exact same v1.15 firmware. Do NOT select the 'Erase blah blah' facility in the preferences.
3) When finished flashing the rom file, turn on your player. Your firmware will be v1.15 US.
4) Change the region to the preferred one as described in other threads on the ABI forums. Now you're done! Hope that helps.
Reply With Quote

  #23  
Old 12-25-2008, 03:22 PM
pROFIL pROFIL is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 5
Default

Sweeeeeeeeeeet!

Thank you Hypnorino.
After I had written the .rom-file with FWDN I could change firmware as usual.

Now having the latest ORIGINAL YPP2 firmware v5.10 and it's really nice again.

Thank you!
Reply With Quote

  #24  
Old 12-28-2008, 10:31 PM
macha88 macha88 is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 4
Default

So this is basically the KR version with a different theme/font?
Reply With Quote

  #25  
Old 12-29-2008, 09:04 AM
Ravagence's Avatar
Ravagence Ravagence is offline
Member
 
Join Date: Apr 2008
Location: Canada
Posts: 157
Default

Yup...And a new DNSe
__________________
Cogito Ergo Sum - I think, therefore I am real

Back on the forum indefinitely
Reply With Quote

  #26  
Old 01-07-2009, 04:48 PM
Music!'s Avatar
Music! Music! is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 45
Default

How out of the ordinary for hacks and mods to be made after the hype is long gone. Regardless of whether the p2 has a hype surrounding it or not anymore, it is an amusing feat to get the p2 to its full potential.
Congrats on continuing the p2 mod.
__________________
New to the thread.
Reply With Quote

  #27  
Old 02-03-2009, 06:23 PM
unkltravlnmat unkltravlnmat is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 2
Default update great, ucis are mia

I got the fw update to work flawlessly, but now all of my UCIs are gone. When connected to the PC, I see the .uci files in the "My Pack" folder, but the only ones that the p2 will recognize are the 3 originals. I want my custom uci back, any ideas other than uploading them from emodio again to the p2? help is appreciated greatly
Reply With Quote

  #28  
Old 02-03-2009, 07:00 PM
Chocolate Truffle Chocolate Truffle is offline
Member
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 262
Default

Is it possible to just get new fonts and DNSe?
Reply With Quote

  #29  
Old 02-04-2009, 06:07 PM
youngchulo youngchulo is offline
Member
 
Join Date: Jun 2008
Location: Aurora, IL
Posts: 191
Default

I dont see what the difference between the 'normal' and new dnse is

Last edited by youngchulo; 02-04-2009 at 07:21 PM.
Reply With Quote

  #30  
Old 02-15-2009, 12:34 AM
geniuskim geniuskim is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 8
Default

I succeeded.
maybe you can try the way of unbricking p2.
or see what you got wrong.

it's great~~
thanks our great inventor
Reply With Quote

  #31  
Old 02-15-2009, 11:33 AM
Ravagence's Avatar
Ravagence Ravagence is offline
Member
 
Join Date: Apr 2008
Location: Canada
Posts: 157
Default

The new DNSe is only for the genre of music the guy that this was made for plays...
__________________
Cogito Ergo Sum - I think, therefore I am real

Back on the forum indefinitely
Reply With Quote

  #32  
Old 02-15-2009, 05:43 PM
youngchulo youngchulo is offline
Member
 
Join Date: Jun 2008
Location: Aurora, IL
Posts: 191
Default

Quote:
Originally Posted by Ravagence View Post
The new DNSe is only for the genre of music the guy that this was made for plays...
and what is that genre? and even still, there was no difference between normal and that dnse, I didn't ask what genre it was for
Reply With Quote

  #33  
Old 02-23-2009, 11:43 AM
Flash1088 Flash1088 is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 88
Default

Does the dictionary run on the TJ firmware?
Reply With Quote

  #34  
Old 02-24-2009, 01:02 AM
rgrling rgrling is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 8
Default

I followed your instructions to the letter and used all the correct files, but now my P2 won't turn on anymore.

Windows Vista won't recognize it as an external drive.

Any ideas on how to unbrick my player?
Reply With Quote

  #35  
Old 02-24-2009, 02:40 PM
mokona91 mokona91 is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 18
Default

Quote:
Originally Posted by Flash1088 View Post
Does the dictionary run on the TJ firmware?
Yes
Reply With Quote

  #36  
Old 02-24-2009, 05:29 PM
Teemu Teemu is offline
Banned
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 49
Default

Quote:
Originally Posted by rgrling View Post
I followed your instructions to the letter and used all the correct files, but now my P2 won't turn on anymore.

Windows Vista won't recognize it as an external drive.

Any ideas on how to unbrick my player?
Try reset button first. And if that doesnt work ->. http://www.anythingbutipod.com/forum...ad.php?t=26367
Reply With Quote

  #37  
Old 03-08-2009, 12:29 AM
jeremy23j jeremy23j is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 44
Default

it worked and look i posted a video on youtube

Reply With Quote

  #38  
Old 04-15-2009, 09:37 AM
styleage styleage is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 6
Default

Quote:
Originally Posted by pROFIL View Post
I can't change back!
I put the version 1.15 firmware in the root and restart but nothing happen.
And when I change the YPP2.ROM into YPP2TJ.ROM it says Invalid firmware.

I tried to to change to YPP2 v1.15 with config TJ TJ, and YPP2 v1.15 with config KR KR but no difference.
I also tried YPP2 v1.20 and v5.10.

No positive progress.

What should I do?
Me too (, held me, when i turn on P2, it say :
Quote:
Invalid firmware
Please connect to usb and update valid firmware
I can't upgrade to ver TJ Edition , Held me :|.
I copy YPP2TJ.ROM and YPP2TJ.RSC and CONFIG.DAT v5.10 TJ to P2 >.< ok, when update firmware finish, i turm on and see KR v1.20 ???
Reply With Quote

  #39  
Old 04-15-2009, 05:52 PM
Ravagence's Avatar
Ravagence Ravagence is offline
Member
 
Join Date: Apr 2008
Location: Canada
Posts: 157
Default

Try the unbricking instructions and it should work again!
__________________
Cogito Ergo Sum - I think, therefore I am real

Back on the forum indefinitely
Reply With Quote

  #40  
Old 04-15-2009, 11:18 PM
styleage styleage is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 6
Default

Quote:
Originally Posted by Ravagence View Post
Try the unbricking instructions and it should work again!
I try and no work , Invalid Firmware >"<

Quote:
YPP2TJ.RSC - YPP2TJ.rom
name default of rom # : YPP2.rom, YPP2.RSC :-??

Last edited by styleage; 04-16-2009 at 11:57 AM.
Reply With Quote

Reply

Tags
firmware, p2, tj

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 05:12 AM.