android
  #1  
Old 11-20-2008, 08:19 AM
>>T9<< >>T9<< is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 7
Unhappy Help me with my photos!

Please, help me!

I'm having some problems with my photos: when I put or delete photos from my T9, something happens that when I try to see them in the player, some of the pictures are there, some of them I can't see, and I always see a lot of "NONE" pictures - I DON'T KNOW WHY!

so, if you could please help me I would be very happy!

PS: sorry if my english is bad or if you can't understand, but I'm brazilian!
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

  #2  
Old 11-20-2008, 11:22 AM
pechunato pechunato is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 8
Default

You probably need to run the function "Library Update". Go to System/System/Library Update.

Good Luck.
Reply With Quote

  #3  
Old 11-20-2008, 01:04 PM
>>T9<< >>T9<< is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 7
Default

thanks a lot!! I really didn't know what was that... =D
Reply With Quote

  #4  
Old 12-22-2008, 09:11 AM
GhSamsung GhSamsung is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2008
Location: Kent
Posts: 18
Lightbulb firmware

try the 1.80 firmware.
I got Korean ver. as I coldn't get EU ver. but it said EU after it was on my MP3 player. Have a look around for it cos I havnt got the link.
Reply With Quote

  #5  
Old 12-22-2008, 09:11 AM
GhSamsung GhSamsung is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2008
Location: Kent
Posts: 18
Default

oh and if that doesnt work try library update on the 1.80 firmware.
Reply With Quote

Reply

Tags
photo, photos, picture, pictures, problem

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 11:09 PM.