android
  #1  
Old 11-18-2008, 11:51 AM
jeffmelson jeffmelson is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 1
Help ifp 900 Unknown Device

Has anyone had this problem? I installed the iriver software, rebooted my computer, plugged in my ifp 900 & didn't get a new devise found message. When I go to devise Manager, it is labeled as an unknown devise. The iriver Music Manager says Disconnected. The player works great on my daughters computer. (Both running xp sp3) Please Help.
Thanx.
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

  #2  
Old 01-05-2009, 03:21 AM
CAPTAIN_CAPSLOCK CAPTAIN_CAPSLOCK is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2008
Location: Munich
Posts: 14
Default

Uhm.. Well being aware that it's been a while since you posted your question..
Since my Clix2 got stolen i'm back to using my ifp 995 again and i just happenend to stumble upon the same problem, both on Vista and Xp. My only solution so far is having the device plugged in already while booting, otherwise (meaning if plugged in after boot has been comlpeted) it will only show up as an unknown device.
If you already solved the problem, please let me know how!
Reply With Quote

Reply

Tags
ifp 900 unknown device

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 01:15 PM.