android
Go Back   abi>>forums > MP3 Players By Brand > Samsung > Samsung Z5

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 10-23-2008, 07:57 AM
wiggie's Avatar
wiggie wiggie is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2006
Location: Germany
Posts: 51
Help usb cable compatible with YP-P2 YP-T10 YP-S5 YP-K3 YP-K5 YP-T9?

I have lost my usb data cable for my yp-z5 and I can't find a cable that is reasonably priced. I am not willing to fork out 33 for a cable, if I can get the sansa clip for the same amount.

I am, however, willing to pay 10 for it. And I have seen cables for the YP-P2 YP-T10 YP-S5 YP-K3 YP-K5 YP-T9 players that sell for under 10.

My question is, can I use these cables to sync/charge my yp-z5 or will I end up buying the sansa clip?

You may ask yourself, why the sansa clip? I don't use the photo function of the z5 and the big seller for me was sound quality. Sansa clip matches this category very well.

I live in Germany, and if someone knows a place or online shop where I could get the cable for 10 or less, I would greatly appreciate it.
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

  #2  
Old 10-23-2008, 12:55 PM
yuhri yuhri is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 2
Default

i've boght this one and it works with mine yp-k5

but's not compatible whit your's player. i think that one should be good for you

Last edited by yuhri; 10-23-2008 at 02:24 PM.
Reply With Quote

  #3  
Old 10-26-2008, 10:48 AM
lebellium's Avatar
lebellium lebellium is offline
Samsung Moderator
 
Join Date: Sep 2007
Location: Paris
Posts: 3,599
Default

just type "samsung yp-Z5" in ebay, there are cheap cables for Z5
__________________
I'm French^^ *GenerationMP3 Samsung Moderator*
Reply With Quote

  #4  
Old 01-06-2009, 06:52 AM
wiggie's Avatar
wiggie wiggie is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2006
Location: Germany
Posts: 51
Default

So I bought that retractable cable, kinda like this one and the bugger won't work with USB 2.0, only 1.1. Does anybody know of this problem? I can't remember if it wasn't working out of the box, or if I stepped on it, and after that it didn't work. However, I'm leaning towards, it never worked with 2.0 out of the box.

Does anybody have an Idea?
Reply With Quote

Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 03:14 PM.