android
  #1  
Old 10-07-2008, 07:52 PM
wizzardxexe wizzardxexe is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 54
Default anyone tried qtrax? impressions?

Yes, i know its a windows only thing, and if you have vista you have to go download it off softpedia. but my overall impression of it is that its pretty cool. its like having rhapsody to go but for free. ITS LEGAL. DON'T WORRY. the new beta is finally usable. i can't figure out how to transfer songs yet, but it says it can. if you have a way to undrm .wmas then you should look into this.
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

  #2  
Old 10-07-2008, 07:58 PM
RCM's Avatar
RCM RCM is offline
Ultra Senior Member
 
Join Date: Mar 2007
Location: I'm not telling
Posts: 1,549
Default

Rhapsody to go is subscription, and it sounds like qtrax is the same, so removing DRM on a qtrax song would be the same as removing it from a rhapsody to go song....illegal!
__________________
Sansa View 16GB (DEAD)
Sony Walkman NWZ-S544 (DEAD has a mind of it's own and don't feel like fixing it!)
Zune HD 32GB (Retired)
Samsung Galaxy tab 2 7.0
Motorola Droid razr m
Reply With Quote

  #3  
Old 10-07-2008, 08:08 PM
Alienx Alienx is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 80
Default

yeah pretty much any free songs off the internet r ilegal or some kind of prapaganda crap like the military songs or something off myspace
Reply With Quote

  #4  
Old 10-08-2008, 06:00 PM
youngchulo youngchulo is offline
Member
 
Join Date: Jun 2008
Location: Aurora, IL
Posts: 191
Default

Quote:
Originally Posted by RCM View Post
Rhapsody to go is subscription, and it sounds like qtrax is the same, so removing DRM on a qtrax song would be the same as removing it from a rhapsody to go song....illegal!
but the p2 plays DRM encrypted songs, so no need to
Reply With Quote

  #5  
Old 10-08-2008, 07:14 PM
RCM's Avatar
RCM RCM is offline
Ultra Senior Member
 
Join Date: Mar 2007
Location: I'm not telling
Posts: 1,549
Default

Quote:
Originally Posted by Alienx View Post
yeah pretty much any free songs off the internet r ilegal or some kind of prapaganda crap like the military songs or something off myspace
Spiralfrog is free, and legal....so therefore not ALL free music is illegal!
__________________
Sansa View 16GB (DEAD)
Sony Walkman NWZ-S544 (DEAD has a mind of it's own and don't feel like fixing it!)
Zune HD 32GB (Retired)
Samsung Galaxy tab 2 7.0
Motorola Droid razr m
Reply With Quote

  #6  
Old 10-09-2008, 12:33 AM
curiouswonderer's Avatar
curiouswonderer curiouswonderer is offline
Ultra Senior Member
 
Join Date: Sep 2007
Location: vancouver, bc
Posts: 1,316
Default

Quote:
Originally Posted by youngchulo View Post
but the p2 plays DRM encrypted songs, so no need to
well, it doesnt play any DRMed wma's that i've tried so far, so im guessing you are wrong? or i am stupid?

either way, DRMs suck...
__________________
"I don't think, therefore I am not"
Reply With Quote

  #7  
Old 10-10-2008, 10:15 PM
wizzardxexe wizzardxexe is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 54
Default

sooo... has anyone tried qtrax?

and yes i agree i love spiral frog. it's just nice to have it all sort of together like rhapsody.

isn't rhapsody doing undrmed stuff now?
Reply With Quote

  #8  
Old 10-22-2008, 03:30 PM
youngchulo youngchulo is offline
Member
 
Join Date: Jun 2008
Location: Aurora, IL
Posts: 191
Default

so i just looked at the back of my p2 case, it says it has playsforsure
wich means it DOES support DRM
Reply With Quote

  #9  
Old 10-23-2008, 04:58 PM
youngchulo youngchulo is offline
Member
 
Join Date: Jun 2008
Location: Aurora, IL
Posts: 191
Default

so i tried putting some songs i got offa spiralfrog on my p2, and DRM protected tracks do in-fact work
Reply With Quote

  #10  
Old 10-23-2008, 06:47 PM
wizzardxexe wizzardxexe is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 54
Default

yes, but windows doesn't even let you copy the files over in explorer
Reply With Quote

  #11  
Old 10-23-2008, 07:06 PM
youngchulo youngchulo is offline
Member
 
Join Date: Jun 2008
Location: Aurora, IL
Posts: 191
Default

Quote:
Originally Posted by wizzardxexe View Post
yes, but windows doesn't even let you copy the files over in explorer
it dsnt? hmm, gotta try that sometime, i put the files on my p2 thru wmp
Reply With Quote

Reply

Tags
qtrax

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 07:20 PM.