android
  #41  
Old 01-15-2009, 04:00 PM
jac0b jac0b is offline
Member
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 136
Default

There was a fix posted on the rockbox front page about removing something from the USB functions that wasn't supposed to be there. Try the build I just posted to see if that keeps everything OK.
__________________
Player: Gigabeat F40/S30
Firmware: Rockbox Simple F Series Branch, Rockbox Simple S Series Branch
Headphone: MDR-V150 / HA-FX34 / HA-FX66 / KSC75
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

  #42  
Old 03-11-2009, 05:32 PM
jac0b jac0b is offline
Member
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 136
Default

Sorry for not compiling a new build for a little while I have been training for a new job. I have just posted a new build....enjoy

P.S.
Mods can you please sticky this thread like the F-Series build thread?
__________________
Player: Gigabeat F40/S30
Firmware: Rockbox Simple F Series Branch, Rockbox Simple S Series Branch
Headphone: MDR-V150 / HA-FX34 / HA-FX66 / KSC75
Reply With Quote

  #43  
Old 03-30-2009, 05:41 AM
raymanism raymanism is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 4
Default

Hey guys. This my first post here. I just bought a Gigabeat S specifically to have Rockbox installed on it.

Is there a way to dual boot Rockbox and the original firmware on the Gigabeat S?
Reply With Quote

  #44  
Old 03-30-2009, 05:21 PM
jac0b jac0b is offline
Member
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 136
Default

why would you want to dual-boot?
__________________
Player: Gigabeat F40/S30
Firmware: Rockbox Simple F Series Branch, Rockbox Simple S Series Branch
Headphone: MDR-V150 / HA-FX34 / HA-FX66 / KSC75
Reply With Quote

  #45  
Old 03-30-2009, 08:22 PM
raymanism raymanism is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 4
Default

Just like on my other 2 Rockbox DAPs (iRiver H340 and Sandisk Sansa e280), I'd like to keep the original firmware intact just in case I want to use it.

I used the original firmware on the Gigabeat S, and it's actually decent. So I'd like to have the option of booting it up if I wanted to.
Reply With Quote

  #46  
Old 03-31-2009, 05:07 AM
jac0b jac0b is offline
Member
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 136
Default

You can dual-boot but you would have to compile the bootloader on your own RB doesn't provide a dual-boot firmware. I did it early in the dev of the player and I forgot where I got all the stuff from, I will look around some more for the other info but this should get you started on the right track.
Check this out:
http://www.rockbox.org/twiki/bin/vie.../GigabeatSInfo #look under loading code
__________________
Player: Gigabeat F40/S30
Firmware: Rockbox Simple F Series Branch, Rockbox Simple S Series Branch
Headphone: MDR-V150 / HA-FX34 / HA-FX66 / KSC75
Reply With Quote

Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 01:35 PM.