android
  #1  
Old 07-23-2008, 01:43 PM
skurakai skurakai is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 2
Help enable FM in m240 V4.1.08E

Hi. I read this forum but find no answer on this problem. Is Europe Sansa m240 HW same type as American? Is possible install american firmware for enable FM tunner? I can't change firmware. Sansa updater search only Europe region firmware (and find nothing) and manual install sdmx3-iv001.exe doesn't work with Error code http://img231.imageshack.us/my.php?image=sansabn1.jpg
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

  #2  
Old 07-23-2008, 06:26 PM
advcomp2019's Avatar
advcomp2019 advcomp2019 is offline
Ultra Senior Member
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 4,838
Default

Here is someone that did the same thing: http://www.anythingbutipod.com/forum...ad.php?t=31830
Reply With Quote

  #3  
Old 07-24-2008, 12:59 AM
skurakai skurakai is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 2
Default

Oh. I'am blind :-) Many thanks. Now i have radio but doesn't work :-/
Which codetype using sansa m240 in ID3 tag? Can't read diacritics. :-(

Last edited by skurakai; 07-24-2008 at 01:06 AM.
Reply With Quote

  #4  
Old 07-24-2008, 04:05 AM
advcomp2019's Avatar
advcomp2019 advcomp2019 is offline
Ultra Senior Member
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 4,838
Default

You might not have the radio chip, but not sure.

I think ID3v2.3 works on the m200. I hope that is what you was asking.

I wish Rockbox works on the m200 because Rockbox works great for the blind.
Reply With Quote

  #5  
Old 07-27-2008, 05:03 AM
paolo321 paolo321 is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 7
Default

My radio is working, I cannot understand why you cannot use FM radio... Maybe there's a different hardware version ? Or maybe FM settings ? Very strange ...
Reply With Quote

  #6  
Old 07-27-2008, 06:50 AM
advcomp2019's Avatar
advcomp2019 advcomp2019 is offline
Ultra Senior Member
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 4,838
Default

What do you mean? You say it is working, but you can not use use it. You just confused me.
Reply With Quote

  #7  
Old 07-27-2008, 07:07 AM
paolo321 paolo321 is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 7
Default

Sorry, I have been unclear.. MY radio is perfectly working... I was talking about skurakai's post .. I don't know why HIS radio doesn't work
Reply With Quote

  #8  
Old 07-27-2008, 07:16 AM
advcomp2019's Avatar
advcomp2019 advcomp2019 is offline
Ultra Senior Member
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 4,838
Default

Thanks for clearing it up.
Reply With Quote

Reply

Tags
4.1.08e, fm, m240, radio

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 09:25 AM.