android
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 07-15-2008, 03:10 PM
Darthhaggens Darthhaggens is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 4
Default Creative Vision Zen W USB Problem

I was scanning through the treads, and I didn't see any with the same exact problem as mine. My Zen Vision W is freaking out. I've had for like a year. But recently, when I plugged it into my computer to upload music. Nothing would happen. If the player was off, it would turn on and look normal with the battery symbol charging. When I went to creative Zen W Vision Explorer. It would say please connect device even though it was connected. I kept reconnecting it and I restarted my computer. The removable disk part of the Zen did work though.Today, I cleaned up, formatted, and reloaded firmware on the recovery mode screen. But when I rebooted the zen up, it said firmware problem. And went back to the recovery mode. Then I installed the MP3 player recovery tool thinking that it would fix the firmware problem. But after it installed the update. a screen said please connect device even though the device is connected. I'm very frustrated.
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 08:05 PM.