Prev Previous Post   Next Post Next
Old 07-13-2008, 08:54 PM
GumbyX84's Avatar
GumbyX84 GumbyX84 is offline
Join Date: Oct 2007
Posts: 250
Exclamation Album Art not showing up on P2 (yes, again)

Hello. I am back again with album art problems. This time I know the problem is the P2.

I spent a few weekends redoing all my tags and adding album art with MediaMonkey. They showed up perfectly when played in Windows and Linux. When I transfered them to my P2 using EmoDio, more then 75% of the albums were art-less. I thought the problem was with EmoDio, but then I transfered all the songs that were on my P2 to my PS3 and then my Mac, and they are all there. I even transfered them to my iPod Touch (before anyone brings out the torches, I got it for free when I bought my new MacBook Pro and wanted to see how bad the audio quality really was. Its REALLY bad and the UI is horrible) and the cover art showed up perfectly. Does anyone know what the problem might be? I know album art isn't all that important, but I wasted a few weekends getting my mp3s all organized and album-art-ed and I want them to work.

So anyone out there think they can help this poor soul out?
Thanks ahead of time for any help you guys can give me.
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]


album art

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT -5. The time now is 06:19 AM.