android
  #1  
Old 06-22-2008, 03:22 PM
ketsuki's Avatar
ketsuki ketsuki is offline
Member
 
Join Date: Dec 2007
Location: Nowhere town :-)
Posts: 101
Default Rockbox Uninstall?

Okay, so i uninstalled rockbox with Recovery mode...
But, i want to have it back.
I wanted to know if it would Brick my player if i reinstalled it.
Questions --->: Would the bootloader get currupt?, Would the player stop working?.
Thanks in advance
__________________
Silver 4GB Sansa Clip
----------------------
Follow me on Twitter.
http://twitter.com/iHaxCoffee
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

  #2  
Old 06-22-2008, 03:43 PM
advcomp2019's Avatar
advcomp2019 advcomp2019 is offline
Ultra Senior Member
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 4,838
Default

It should not brick your Sansa. It is very hard to brick an e200 since there is a e200tool. If you install it with the Rockbox Utility, it should be easy.
Reply With Quote

  #3  
Old 06-22-2008, 03:56 PM
ketsuki's Avatar
ketsuki ketsuki is offline
Member
 
Join Date: Dec 2007
Location: Nowhere town :-)
Posts: 101
Default

Quote:
Originally Posted by advcomp2019 View Post
It should not brick your Sansa. It is very hard to brick an e200 since there is a e200tool. If you install it with the Rockbox Utility, it should be easy.
Is it for windows?, I have Windows Vista.

Okay so i might reinstall it tonight.

wish me luck
__________________
Silver 4GB Sansa Clip
----------------------
Follow me on Twitter.
http://twitter.com/iHaxCoffee
Reply With Quote

  #4  
Old 06-22-2008, 04:59 PM
ketsuki's Avatar
ketsuki ketsuki is offline
Member
 
Join Date: Dec 2007
Location: Nowhere town :-)
Posts: 101
Default

Could you walk me through it, im very nervous,
I have the utility and everything but since i installed/uninstalled it before manualy
do i need to install the bootloader again?,
im not too sure of this new utility.
__________________
Silver 4GB Sansa Clip
----------------------
Follow me on Twitter.
http://twitter.com/iHaxCoffee
Reply With Quote

  #5  
Old 06-22-2008, 05:07 PM
Cruleworld's Avatar
Cruleworld Cruleworld is offline
Zune Moderator
 
Join Date: Dec 2006
Location: In a secluded cave
Posts: 2,728
Default

The utility works great! yes the bootloader will need to be installed again.
__________________
Players: Zune 30GB (Music), iPod Touch 8GB 2g (Apps/Podcasts), Zune HD 32GB (sold to brother)
Reply With Quote

  #6  
Old 06-22-2008, 05:10 PM
ketsuki's Avatar
ketsuki ketsuki is offline
Member
 
Join Date: Dec 2007
Location: Nowhere town :-)
Posts: 101
Default

Thanks, Cruel for telling me that i was really nervous about installing it again
__________________
Silver 4GB Sansa Clip
----------------------
Follow me on Twitter.
http://twitter.com/iHaxCoffee
Reply With Quote

  #7  
Old 06-22-2008, 05:13 PM
ketsuki's Avatar
ketsuki ketsuki is offline
Member
 
Join Date: Dec 2007
Location: Nowhere town :-)
Posts: 101
Default

Okay, Im installing it right as i speak, I'll tell you all how it goes,
if theres any problem i will post back.
__________________
Silver 4GB Sansa Clip
----------------------
Follow me on Twitter.
http://twitter.com/iHaxCoffee
Reply With Quote

  #8  
Old 06-22-2008, 05:18 PM
ketsuki's Avatar
ketsuki ketsuki is offline
Member
 
Join Date: Dec 2007
Location: Nowhere town :-)
Posts: 101
Default

Okay itsdoing good so far, i booted into the OF to transfer songs, THANKS YOU FOR ALL YOU'RE HELP!.
__________________
Silver 4GB Sansa Clip
----------------------
Follow me on Twitter.
http://twitter.com/iHaxCoffee
Reply With Quote

  #9  
Old 06-22-2008, 05:26 PM
advcomp2019's Avatar
advcomp2019 advcomp2019 is offline
Ultra Senior Member
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 4,838
Default

Good to hear.

By the way, if you need to use the e200tool, there is a Windows e200tool, but it is just too buggy. The Linux e200tool works the best.
Reply With Quote

  #10  
Old 06-22-2008, 06:04 PM
ketsuki's Avatar
ketsuki ketsuki is offline
Member
 
Join Date: Dec 2007
Location: Nowhere town :-)
Posts: 101
Default

Quote:
Originally Posted by advcomp2019 View Post
Good to hear.

By the way, if you need to use the e200tool, there is a Windows e200tool, but it is just too buggy. The Linux e200tool works the best.
Okay, well i have a linux computer too ( linux = Damn small linux)
but i dont know really how to install stuff on it besides installing the OS
__________________
Silver 4GB Sansa Clip
----------------------
Follow me on Twitter.
http://twitter.com/iHaxCoffee
Reply With Quote

  #11  
Old 06-22-2008, 06:15 PM
advcomp2019's Avatar
advcomp2019 advcomp2019 is offline
Ultra Senior Member
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 4,838
Default

Here are two guides about the e200tool: http://www.anythingbutipod.com/forum...ad.php?t=31275 or http://www.anythingbutipod.com/forum...ad.php?t=22253
Reply With Quote

  #12  
Old 06-22-2008, 09:38 PM
ketsuki's Avatar
ketsuki ketsuki is offline
Member
 
Join Date: Dec 2007
Location: Nowhere town :-)
Posts: 101
Default

Thanks, But it's not bricked yet (meaning so far so good )

:-)
__________________
Silver 4GB Sansa Clip
----------------------
Follow me on Twitter.
http://twitter.com/iHaxCoffee
Reply With Quote

Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 04:46 AM.