android
  #1  
Old 12-02-2007, 06:22 PM
Kain Kain is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 1
Cool Repeating load screen?

I have a Clix Gen1 & get a repeating load screen. I went to update the Firmware & since then, the thing will not go any further than the "Iriver Clix" load screen, Kinda like the reset button is stuck or something. I saw that post showing how to open it up, but as talented as I am with electronics internal workings I might as well take a hammer to it. Can anyone help me out here?? it turns on but does not load up fully & my comp wont recognize it either.

BTW - I do love my clix, but Iriver Tech support has not done ANYTHING to help me.
Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]

  #2  
Old 03-03-2008, 04:03 AM
Greene Greene is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 4
Default Same prob With me also :(

Hi Kain,

I am also facing the same prob

if ur problem has solved then plz guide me how to go ahead.

regards,
Reply With Quote

  #3  
Old 03-03-2008, 04:03 AM
Greene Greene is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 4
Default Same prob With me also :(

Hi Kain,

I am also facing the same prob

if ur problem has solved then plz guide me how to go ahead.

regards,
Reply With Quote

  #4  
Old 03-03-2008, 04:11 PM
ClieOS ClieOS is offline
Member
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 242
Default

The update (which appear as stuck screen) can take as long as 15mins. Just give it some time.
__________________

Reply With Quote

  #5  
Old 03-04-2008, 12:03 AM
Greene Greene is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 4
Default

Thanx for the Reply.

Actually I have not updated my firmware, Infact the problem came when I was tring to transfer some avi files to my clix, But unfortunately My PC hangged up !!! So I disconnected the clix.

Now When I am tring to power it on .....my clix is restarting again n again showing the welcome Iriver screen , n after 10-15min the screen stucks.

I even tried to reset the clix using the reset option with a pin. But its not solving my problem.

Please suggest how to over come this problem .

Regards
Reply With Quote

  #6  
Old 03-04-2008, 08:08 AM
ClieOS ClieOS is offline
Member
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 242
Default

Probably the firmware is corrupted (very badly) when you disconnected your clix. I think you might need to deplete (or disconnect) the battery in order to hard reset your player.
__________________

Reply With Quote

  #7  
Old 03-06-2008, 02:11 AM
Greene Greene is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 4
Default

Done the same . But same problem exists. I think I need to visit service center.
Reply With Quote

  #8  
Old 03-25-2008, 07:30 PM
mincho's Avatar
mincho mincho is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 85
Default

This happened to mine to
I opened it and disconnected the battery and but it back but it still doesn't work
Reply With Quote

Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 07:16 AM.